De schoonmaak van uw pand in Hendrik Ido Ambacht tot in de puntjes geregeld met DFP Schoon!

Het perenlaantje, een begrip in Hendrik Ido Ambacht. Dit prachtige laantje met wel 1100 perenbomen staan elk jaar rond mei in bloei. Dit mooie beeld geeft veel aanzien aan de mooie omgeving die Hendrik Ido Ambacht biedt. Net zoals dat het perenlaantje een frisse blik geeft op de omgeving, zo wilt u ook dat uw (potentiële) klanten een goed en fijn gevoel krijgen wanneer zij uw pand zien en binnenstappen. 

Of het nu gaat om een kantoorpand, school, winkel, horecagelegenheid of non-profit organisatie. Elk pand en elke onderneming verdient een perfecte uitstraling. Een professionele schoonmaak is hier bij uitstek de basis.

Uw schoonmaakbedrijf in Hendrik Ido Ambacht

Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor uw kantoorschoonmaak, VVE schoonmaak, horecaschoonmaak, schoonmaak van non-profit instellingen en schoonmaak van onderwijsinstellingen in Hendrik Ido Ambacht? Dan bent u bij DFP schoon regio Rijnmond/ Groot Rotterdam aan het juiste adres! 

Met onze rauwe Rotterdamse mentaliteit waarin dóen hoog in ons vaandel staat, stropen wij graag onze mouwen op voor het professioneel schoonmaken en houden van uw pand in Hendrik Ido Ambacht. Schoon is bij ons dan ook écht schoon. Van het eerste contactmoment tot oplevering staan wij voor u klaar om u het beste resultaat te leveren. Denk hierbij aan interieur schoonmaak, glasbewassing, dieptereiniging van sanitair en/of bedrijfskeuken, ontruimingsschoonmaak, opleveringsschoonmaaken vloeronderhoud. Wij bekijken vooraf kritisch naar het betreffende pand. Ieder pand is uniek met zijn eigen schoonmaakbehoefte. Wij leveren daarom ook geen ‘dertien in een dozijn’ werk. Een school tot in de puntjes schoonmaken vraagt andere kwaliteiten dan het schoonmaken van een museum- of winkelpand. 

Waarom kiezen voor schoonmaakbedrijf DFP Schoon?

DFP Haaglanden/Groot Den Haag is onderdeel van DFP Schoon en draagt het keurmerk van de branchevereniging schoonmaak SIEV. Zo bent u bij ons verzekerd van uitstekende schoonmaak waar u geen omkijken naar heeft.

Waarom kiezen voor DFP Rijnmond:

Uitstekend schoonmaakwerk
Korte lijnen, heldere afspraken
op de hoogte van actuele regelgeving

Vakkundige en toegewijde medewerkers
Allround, thuis in iedere branche
geen contracten

U kunt ons naast Hendrik Ido Ambacht ook o.a. hier vinden:

Bent u o.a. gevestigd in Rotterdam, Schiedam, Barendrecht, Capelle aan den IJssel of Spijkenisse en kunnen wij iets voor u betekenen op schoonmaakgebied, neem dan gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak! Bel: 010-226 32 31 of mail naar: info@dfpschoon.nl