Schoon is ook écht schoon in Hoogvliet met DFP Schoon!

Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor uw bedrijfspand, school, instelling of horecagelegenheid in Hoogvliet? Dan bent u bij DFP schoon regio Groot Rotterdam aan het juiste (schoonmaak)adres! Wij stropen graag onze mouwen op voor het professioneel schoonmaken en houden van bedrijfspanden, scholen, kinderdagverblijven, ziekenhuizen, non-profitorganisaties of diverse horecagelegenheden. Van eerste contactmoment tot oplevering zijn wij in charge om u het beste resultaat te leveren. Denk hierbij aan interieur schoonmaak, glasbewassing, dieptereiniging van sanitair en/of bedrijfskeuken, ontruimingsschoonmaak, opleveringsschoonmaak en vloeronderhoud.

Naast dat we uw schoonmaakwensen ontzettend belangrijk vinden, zijn we er ook van bewust dat een school een hele andere aanpak nodig heeft dan bijvoorbeeld een winkelpand. Elk pand is uniek met zijn eigen karakter en schoonmaakbehoefte. Dit nemen wij dan ook serieus. Wij kijken goed naar de details zodat uw bedrijf het beste krijgt op schoonmaakgebied.

Heeft u uw bedrijf, school,  café, restaurant of hotel gevestigd in Hoogvliet? Dan bent u bij DFP schoon regio Rijnmond/Groot Rotterdam aan het juiste adres!

Ook voor advies voor de juiste en beste schoonmaakmiddelen voor bijvoorbeeld sanitair kunt u bij ons terecht. Wij hebben een uitstekende collectie schoonmaakartikelen waar we u graag meer over vertellen. 

Waarom kiezen voor schoonmaakbedrijf DFP Schoon?

DFP Rijnmond is onderdeel van DFP Schoon en draagt het keurmerk van de branchevereniging schoonmaak SIEV. Verzekerd van de beste schoonmaak waar u geen omkijken naar heeft, dat is ons doel! 

Waarom kiezen voor DFP Rijnmond:

Uitstekend schoonmaakwerk
Korte lijnen, heldere afspraken
op de hoogte van actuele regelgeving

Vakkundige en toegewijde medewerkers
Allround, thuis in iedere branche
geen contracten

Wij zijn uw schoonmaakbedrijf in Hoogvliet, maar u kunt ons o.a. ook hier vinden:

Bent u o.a. gevestigd in Rotterdam, Schiedam, Barendrecht, Spijkenisse en Capelle aan den IJssel, kunnen wij iets voor u betekenen op schoonmaakgebied, neem dan gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak! Bel: 010-226 32 31 of mail naar: info@dfpschoon.nl