Zoetermeer, schoon en veilig werken was nog nooit zo snel binnen handbereik!

Stelt u zich voor dat u niet zomaar naar uw werkplek gaat, maar naar een omgeving die heerlijk fris ruikt, vrij is van achtergebleven koffiekringen op uw bureau en dat er echt uitziet als uw visitekaartje! Wij van DFP schoon regio Haaglanden weten als geen ander hoe belangrijk het is voor ondernemers om een representatieve werkplek te hebben voor zowel uw werknemers als uw  (potentiële) klanten.

DFP schoon regio Haaglanden is uw betrouwbare schoonmaakpartner als het gaat om o.a. interieurschoonmaak van bedrijfspanden, scholen, instellingen en horecagelegenheden zoals restaurants, cafés en hotels. Geen omkijken meer naar onfrisse sanitaire voorzieningen maar elke dag een hygiënisch sanitair. Ook bedrijfskeukens, glasbewassing of vloeronderhoud- en reiniging is waar wij onze hand niet voor omdraaien.

Wij zijn thuis in elke branche en helpen u het beste te halen uit uw bedrijf, school of instelling! Onverhoopt een ongeval met schade als brand of lekkage? Wij zorgen dat de ruimte veilig en met discretie wordt ontruimd middels onze ontruimingsschoonmaak.

Ook voor een vakkundige opleverschoonmaak bent u bij DFP Schoon regio Haaglanden aan het juiste adres. Wij werken vakkundig en kunnen snel schakelen.

DFP Haaglanden is onderdeel van DFP Schoon en draagt het keurmerk van de branchevereniging schoonmaak SIEV. Zo bent u bij ons verzekerd van uitstekende schoonmaak waar u geen omkijken naar heeft.

Waarom kiezen voor DFP Haaglanden:

Uitstekend schoonmaakwerk
Korte lijnen, heldere afspraken
op de hoogte van actuele regelgeving

Vakkundige en toegewijde medewerkers
Allround, thuis in iedere branche
geen contracten

Bent u o.a. gevestigd in Den Haag, Delft, Lansingerland, Nootdorp of Rijswijk en kunnen wij iets voor u betekenen op schoonmaakgebied, dan komen wij graag bij u langs! Bel: 010-226 32 31 of mail naar: info@dfpschoon.n