Wij zijn uw schoonmaakbedrijf in Zoetermeer!

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Zoetermeer? DFP Schoon regio Haaglanden is uw betrouwbare schoonmaakpartner als het gaat om o.a:

Weten welke Zoetermeerders u voor zijn gegaan?

✅ Belangrijk en fijn om te weten:

DFP Haaglanden is onderdeel van DFP Schoon en draagt het keurmerk van de branchevereniging schoonmaak SIEV. Zo bent u bij ons verzekerd van uitstekende schoonmaak waar u geen omkijken naar heeft.

Waarom kiezen voor schoonmaakbedrijf DFP Schoon Zoetermeer:

 Uitstekend schoonmaakwerk
Korte lijnen, heldere afspraken
op de hoogte van actuele regelgeving

Vakkundige en toegewijde medewerkers
Allround, thuis in iedere branche
geen contracten

DFP Schoon Haaglanden doneert 400 teddyberen aan het HAGA Ziekenhuis

Wij mochten dit jaar ons nieuwe kantoor openen in Zoetermeer en daar zijn we natuurlijk heel trots op! Met veel plezier werken we nu voor u vanuit het hart van regio Haaglanden.

Als echte Zoetermeerder bent u natuurlijk bekend met het Haga Ziekenhuis. In de geest van “Een goede buur is beter dan een verre vriend” hebben wij met de komst van ons nieuwe kantoor in Zoetermeer 400 teddyberen gedoneerd aan de kinderafdeling van het Haga ziekenhuis. Wat een feest was dat!

We zien ernaar uit om o.a. scholen, bedrijven en horecagelegenheden in Zoetermeer en omgeving nóg mooier en schoner te maken. Dat is ons vak en onze passie!

Renewi vestiging Zoetermeer en Pijnacker kiest voor DFP Schoon en dus voor duurzaam!

Wie de grote vuilniswagens van Renewi kent heeft ongetwijfeld de pakkende slogan ‘waste no more’ opgemerkt. Renewi staat bekend om haar duurzame dienstverlening in afvalverwerking en recycling. Dat ‘Waste no more’ niet slechts hun slogan is maar echt verankerd is in het bedrijf blijkt uit het feit dat ze ook bij de outsourcing van hun schoonmaak heel scherp doorvragen op onze duurzame aanpak.

Sinds begin maart werkt DFP Schoon met de duurzame producten van Crohill Schoner Schoonst. En waar kunnen we dan onze duurzame manier van werken beter toepassen dan bij afvalverwerker en recyclebedrijf Renewi vestigingen Zoetermeer en Pijnacker!’

Benieuwd naar onze duurzame schoonmaak met de Schoner Schoonst methode van Crohill? Lees het artikel verder op Cleantotaal.nl!

Renewi, DFP Schoon, Crohill, Schoner schoonst

Wij zijn uw schoonmaakbedrijf in Zoetermeer, maar u kunt ons ook hier vinden:

Bent u o.a. gevestigd in Den Haag, Delft, Lansingerland, Nootdorp of Rijswijk en kunnen wij iets voor u betekenen op schoonmaakgebied, dan komen wij graag bij u langs! Bel: 010-226 32 31 of mail naar: info@dfpschoon.n