DIEPTEREINIGING, VOOR EEN BRANDSCHOON RESULTAAT.

Dieptereiniging voor keuken en sanitair is essentieel voor een optimale hygiëne van deze ruimtes. Dagelijks gebruik van keuken en sanitair zorgt ervoor dat vuil en aanslag achterblijft op oppervlaktes en apparatuur.
De dagelijkse schoonmaak is niet afdoende om al dit vuil te verwijderen. Met name (hardnekkig)vuil op moeilijkbereikbare plekken kan leiden tot bacteriegroei en een onaangename geur veroorzaken. Bacteriën en vuil vormen een risico, niet alleen voor de gebruikers van de ruimtes maar ook voor de continuïteit van uw onderneming. Het niet voldoen aan de wettelijk gestelde hygiëne eisen kan immers leiden tot problemen met uw vergunning. Daarom is deze extra, maar noodzakelijke, dieptereiniging een must voor uw keuken en sanitair.

Met onze vakkundige en proactieve dieptereiniging, heldere afspraken en korte communicatielijnen zorgen wij ervoor dat uw keuken en sanitair altijd fris, veilig en brandschoon is.

DIEPTEREINIGING: WAT U VAN ONS MAG VERWACHTEN.

Dieptereiniging van uw sanitair en keuken is vakwerk én maatwerk. Ieder keuken en sanitair is anders. Een maatwerk aanpak zorgt ervoor dat u gegarandeerd een brandschone keuken heeft na de voltooiing van de dieptereiniging. Daarom leveren wij geen ’13-in-een-dozijn dieptereiniging, maar stemmen wij deze af op de schoonmaakbehoeften van uw ruimtes en uw wensen. Dat vinden wij vanzelfsprekend. Precies zoals u wenst.

UITSTEKENDE DIEPTEREINIGING, WIJ GARANDEREN KWALITEIT.

Naast dat u vakwerk van onze schoonmaakmedewerkers kunt verwachten, zullen onze rayonmanagers regelmatig de kwaliteit van onze dieptereiniging controleren. Zodat deze ten alle tijden voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Uiteraard bespreken zij met u de resultaten en de actualiteit van de schoonmaakbehoeften van keuken en sanitaire ruimtes. Met korte communicatie lijnen en een vast contactpersoon zorgen wij voor goede bereikbaarheid en persoonlijk contact.

HORECA
INDUSTRIE
SPORTVERENIGINGEN
PROFESSIONALE KEUKENS
ZORGINSTELLINGEN

ONZE BELOFTEN: WIJ ZEGGEN WAT WE DOEN EN WE DOEN WAT WE ZEGGEN.

Uitstekend schoonmaakwerk
Korte lijnen, heldere afspraken
op de hoogte van actuele regelgeving

Vakkundige en toegewijde medewerkers
Allround, thuis in iedere branche
GEEN CONTRACTEN

Onze overige schoonmaakdiensten

Als allround schoonmaakbedrijf bieden wij een breed scala aan schoonmaakdiensten aan. Van advies tot uitvoering en ook voor de levering van reinigingsmiddelen en sanitaire artikelen zijn wij uw partner. Een greep uit de schoonmaakdiensten die wij graag voor u verzorgen. Heeft u andere schoonmaakwensen, neem dan contact met ons op en wij vertellen u graag wat we daarin voor u kunnen betekenen.

DFP Schoon is thuis in uw branche

Iedere branche heeft zijn eigen schoonmaakbehoeften en daarin zijn eigen geldende normering en kwaliteitseisen. Wij zijn een allround schoonmaakbedrijf en zijn van iedere branche op de hoogte op de (door de overheid) gestelde hygiëne- en veiligheidseisen. Deze kennis in combinatie met onze toewijding, no-nonsense houding en vakkundige aanpak zorgen ervoor dat de schoonmaak van uw organisatie bij ons altijd in goede handen is

DFP Schoon is werkzaam in uw regio

Kunnen wij iets voor u betekenen op schoonmaakgebied, dan komen wij graag bij u langs. Ongeacht waar uw kantoor, onderwijsinstelling, wooncomplex, horecagelegenheid zich bevindt. Wij werken in de regio’s Groot Rotterdam en Groot Den Haag.

DFP Schoon is aangesloten bij branchevereniging SIEV en was het eerste schoonmaakbedrijf dat de volle 100% scoorden bij de certificering.