SCHOONMAAK IN HET ONDERWIJS, DAAR ZIJN WIJ MEESTER IN.

Het beste onderwijs bieden voor uw leerlingen, dat is de missie van uw school. Een goede en prettige leeromgeving begint bij een brandschone omgeving. Een hele klus in een omgeving die zo intensief gebruikt wordt als een school. De klaslokalen, de vloeren, het sanitair elke dag wordt een stevig beroep op hen gedaan. Het onderhoud en schoonmaken hiervan vraagt vakkennis en expertise. En dat is wij bieden!

EEN SCHONE SCHOOL IS EEN SUCCESVOLLE SCHOOL

Wij zijn uw partner op het gebied schoonmaak in het onderwijs. Met jaren ervaring en vele klanten in het onderwijs durven wij u de belofte te maken dat wij telkens weer, bij iedere schoonmaak, de hoogwaardige kwaliteit leveren die u wenst. Terwijl u en uw medewerkers zich inzetten voor de scholing van uw leerlingen, zorgen wij dat zij in de meest optimale omstandigheden hun werk kunnen doen. Samen zorgen we ervoor dat de leerlingen van uw onderwijsinstelling, dagelijks in een optimale omgeving aan de slag kunnen.

WAT U VAN ONS MAG VERWACHTEN.

Schoonmaken in het onderwijs is vakwerk én maatwerk. Iedere onderwijsinstelling heeft zijn eigen schoonmaakbehoeften welke afhankelijk is van gebruiksintensiviteit en functie van de verschillende ruimtes. Maar ook de bouw van de school, het tijdstip en uw specifieke wensen spelen een zeer belangrijke rol bij de planning van de schoonmaakwerkzaamheden.

Daarom leveren wij geen ’13-in-een-dozijn schoonmaak’, maar stemmen wij deze af op de schoonmaakbehoeften van uw onderwijsinstelling en uw wensen. Dat vinden wij vanzelfsprekend.

INTERIEURSCHOONMAAK
GLASBEWASSING
DIEPTEREINIGING KEUKEN EN SANITAIR
VLOERONDERHOUD
LEVERING SCHOONMAAK- EN SANITAIRE ARTIKELEN