OPLEVERSCHOONMAAK, VOOR IEDER (VER)BOUWPROJECT.

De bouw-/opleverschoonmaak is het sluitstuk van een veel omvattend (bouw)proces. De puntjes op de i alvorens het project opgeleverd kan worden.
Hier wilt u geen tijd in verliezen, maar u wilt wel dat dit uitstekend gebeurd.
DFP schoon is uw partner voor de opleverschoonmaak van uw projecten. Wij begrijpen wat werken met deadlines inhoud en dat dit vakwerk, flexibiliteit en betrouwbaarheid vraagt. Dat is voor ons geen enkel probleem.

OPLEVERSCHOONMAAK: SNEL, VAKKUNDIG EN TOT IN DE PUNTJE VERZORGD.

Onze duidelijke planning en heldere afspraken met betrekking to uw opleverschoonmaak zorgen ervoor dat deze efficiënt en naar uw volle tevredenheid uitgevoerd wordt. Hiermee bent een gegarandeerd van een volledig schoon en gebruiksklaar bouwproject, zonder dat uw project vertraging oploopt.
Voorafgaande aan de opleverschoonmaak bezoeken wij met uw opzichter de locatie om de werkzaamheden op te nemen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij een uitstekende inschatting maken van de benodigde werkzaamheden en tijdsduur van uw opleverschoonmaak. U ontvangt een heldere offerte en werkplan zodat u precies weet wat u van ons kunt verwachten.

OPLEVERSCHOONMAAK: VERBOUWING, VERHUUR- OF VERKOOP KLAAR MAKEN VAN UW PAND.

Uiteraard kan van onze opleverschoonmaakdienst gebruikt gemaakt worden bij het verhuur- of verkoop klaar maken van uw woning, bedrijfspand, horecagelegenheid of andere gebouwen.

OPLEVERSCHOONMAAK: WAT MAG U VAN ONS VERWACHTEN?

Opleverschoonmaak is vakwerk én maatwerk. Uw object of project is uniek en heeft daarom behoeften aan zijn eigen aanpak. Wij werken dan ook niet met standaard opleverschoonmaakplannen, maar kijken gericht naar de schoonmaakbehoeften en wensen. Dat vinden wij vanzelfsprekend.
Hierdoor kunnen wij u de belofte maken dat wij ieder project tot in de puntjes verzorgd en schoongemaakt opleveren. Precies zoals u wenst.

GEVELREINIGING
KITRESTEN VERWIJDEREN
LIJMRESTEN VERWIJDEREN
SANITAIRE RUIMTES ONTKALKEN
GLASBEWASSING
MACHINAAL VEGEN EN SCHROBBEN VAN VLOEREN
CEMENTSLUIER VERWIJDEREN
STICKERS VERWIJDEREN

ONZE BELOFTEN: WIJ ZEGGEN WAT WE DOEN EN WE DOEN WAT WE ZEGGEN.

Uitstekend schoonmaakwerk
Korte lijnen, heldere afspraken
op de hoogte van actuele regelgeving

Vakkundige en toegewijde medewerkers
Allround, thuis in iedere branche
UNIEK PPZ CONCEPT

Onze overige schoonmaakdiensten

Als allround schoonmaakbedrijf bieden wij een breed scala aan schoonmaakdiensten aan. Van advies tot uitvoering en ook voor de levering van reinigingsmiddelen en sanitaire artikelen zijn wij uw partner. Een greep uit de schoonmaakdiensten die wij graag voor u verzorgen. Heeft u andere schoonmaakwensen, neem dan contact met ons op en wij vertellen u graag wat we daarin voor u kunnen betekenen.

DFP Schoon is thuis in uw branche

Iedere branche heeft zijn eigen schoonmaakbehoeften en daarin zijn eigen geldende normering en kwaliteitseisen. Wij zijn een allround schoonmaakbedrijf en zijn van iedere branche op de hoogte op de (door de overheid) gestelde hygiëne- en veiligheidseisen. Deze kennis in combinatie met onze toewijding, no-nonsense houding en vakkundige aanpak zorgen ervoor dat de schoonmaak van uw organisatie bij ons altijd in goede handen is.

DFP Schoon is werkzaam in uw regio

Kunnen wij iets voor u betekenen op schoonmaakgebied, dan komen wij graag bij u langs. Ongeacht waar uw kantoor, onderwijsinstelling, wooncomplex, horecagelegenheid zich bevindt.

 

Wij werken in de gehele regio Zuid- Holland, Noord- Holland en Utrecht o.a. in BarendrechtBleiswijk, Bergschenhoek, Berkel en Roderijs,  maar uiteraard ook in LeidenRidderkerk, Rijswijk, Nieuwerkerk, Vlaardingen, SpijkenisseSchiedam en Rotterdam. Bevind uw organisatie zich in het Groene Hart, dan heeft u het zeker getroffen met uw locatie. Ook in GoudaBodegraven, Waddinxveen, Boskoop en Alphen aan de Rijn en omgeving staan wij voor u klaar.

DFP Schoon is aangesloten bij branchevereniging SIEV en was het eerste schoonmaakbedrijf dat de volle 100% scoorden bij de certificering.