Op zoek naar een schoonmaakbedrijf voor uw bedrijfspand, school, horecagelegenheid of non-profit organisatie in Bodegraven?

Wie kent de uitdrukking ‘Oost, west, thuis best niet?’ Waar u ook heengaat, het is toch altijd fijn om thuis te komen in uw vertrouwde omgeving. Wij willen u graag een gevoel van ‘thuiskomen’ geven op uw werkplek. Want was is er fijner dan elke dag beginnen in een fris kantoorpand, school, café of restaurant? Geen omkijken hebben naar de plakkerige vloer door een omgevallen glas van de vorige dag, of een toilet dat nu toch écht een keer een goede reinigingsbeurt nodig heeft. Alles goed geregeld, dát is
DFP schoon regio Groot Den Haag. 

Wij zijn uw schoonmaakpartner en gaan voor écht schoon

Zodat u en uw medewerkers met een goed gevoel aan het werk kunnen, elke dag weer. Wat maken wij voor u schoon? Denk aan sanitaire voorzieningen, bedrijfskeuken, verzorgen van vloeronderhoud en glasbewassing van uw school, kinderdagverblijf, bedrijfspand, café of restaurant in Bodegraven. Denk bijvoorbeeld ook aan onze interieurschoonmaak– waarbij werkplekken, vergaderruimtes, trappenhuis en portieken periodiek worden schoongemaakt en bijgehouden. Heerlijk gevoel toch?
Wilt u uw hele pand door ons laten onderhouden of gedeeltelijk? De mogelijkheden zijn altijd met ons te bespreken.
 

Thuis in veel verschillende branches

Wij behandelen elk pand dat wij schoonmaken anders. Door onze jarenlange ervaring in veel verschillende branches, weten wij waar we specifiek op moeten letten wanneer wij komen schoonmaken. Elk pand is immers uniek en verdient een eigen aanpak voor het beste schoonmaakresultaat.  

Staat er een verhuizing of verbouwing op de planning? Ook dan kunt u bij ons terecht voor de opleverschoonmaak die wij uiteraard tot in de puntjes voor u regelen. 

Een calamiteit is niet wat u hoopt en verwacht. Toch kan het gebeuren dat er onverhoopt iets voordoet zoals een lekkage of faillissement. Mocht het toch onverhoopt gebeuren is het ook mogelijk om een ontruimingsschoonmaak aan te vragen voor uw pand in Bodegraven. 

DFP Haaglanden is onderdeel van DFP Schoon en draagt het keurmerk van de branchevereniging schoonmaak SIEV. Zo bent u bij ons verzekerd van uitstekende schoonmaak waar u geen omkijken naar heeft. 

Waarom kiezen voor DFP Haaglanden:

Uitstekend schoonmaakwerk
Korte lijnen, heldere afspraken
op de hoogte van actuele regelgeving

Vakkundige en toegewijde medewerkers
Allround, thuis in iedere branche
geen contracten

Wij zijn uw schoonmaakbedrijf in Bodegraven, maar u kunt ons ook hier vinden:

Bent u o.a. gevestigd in Den Haag, Zoetermeer, Lansingerland, Pijnacker of Rijswijk en kunnen wij iets voor u betekenen op schoonmaakgebied, dan komen wij graag bij u langs! Bel: 010-226 32 31 of mail naar: info@dfpschoon.nl