KANTOORSCHOONMAAK, VOOR EEN REPRESENTATIEF KANTOOR.

Kantoorschoonmaak: een succesvol bedrijf kan niet zonder. Een schoon bedrijfspand is essentieel onderdeel van het succes van uw bedrijf. Dagelijks vinden er veel activiteiten in uw bedrijfspand plaats. U wilt dan ook dat uw bedrijfspand er schoon en representatief uitziet. Ons vakkundig en proactieve kantoorschoonmaakteam werkt met heldere afspraken en korte communicatielijnen en zorgen ervoor dat uw bedrijfspand elke dag weer een waar visitekaartje is. Een schoon bedrijfspand om trots op te zijn.

KANTOORSCHOONMAAK: WAT U VAN ONS MAG VERWACHTEN.

Kantoorschoonmaak is vakwerk én maatwerk. Uw bedrijf en bedrijfspand is uniek. Een standaard schoonmaakwerkplan zou deze te kort doen. Daarom leveren wij geen ’13-in-een-dozijn kantoor schoonmaak’, maar stemmen wij deze af op de schoonmaakbehoeften van uw ruimtes en uw wensen. Dat vinden wij vanzelfsprekend.
Hierdoor kunnen wij u de belofte maken dat uw ruimtes er na onze kantoorschoonmaak er fris en representatief uitzien. Precies zoals u wenst.

STOF AFNEMEN VAN WERKPLEKKEN
STOFZUIGEN
HORIZONTALE VLAKTES REINIGEN
AFNEMEN DEUREN EN TASTPLEKKEN
PRULLENBAKKEN LEGEN

ONZE BELOFTEN: WIJ ZEGGEN WAT WE DOEN EN WE DOEN WAT WE ZEGGEN.

  Uitstekend schoonmaakwerk
  Korte lijnen, heldere afspraken
 op de hoogte van actuele regelgeving

  Vakkundige en toegewijde medewerkers
  Allround, thuis in iedere branche
  GEEN CONTRACTEN

Onze overige schoonmaakdiensten

Als allround schoonmaakbedrijf bieden wij een breed scala aan schoonmaakdiensten aan. Van advies tot uitvoering en ook voor de levering van reinigingsmiddelen en sanitaire artikelen zijn wij uw partner. Een greep uit de schoonmaakdiensten die wij graag voor u verzorgen. Heeft u andere schoonmaakwensen, neem dan contact met ons op en wij vertellen u graag wat we daarin voor u kunnen betekenen.

DFP Schoon is thuis in uw branche

Iedere branche heeft zijn eigen schoonmaakbehoeften en daarin zijn eigen geldende normering en kwaliteitseisen. Wij zijn een allround schoonmaakbedrijf en zijn van iedere branche op de hoogte op de (door de overheid) gestelde hygiëne- en veiligheidseisen. Deze kennis in combinatie met onze toewijding, no-nonsense houding en vakkundige aanpak zorgen ervoor dat de schoonmaak van uw organisatie bij ons altijd in goede handen is

DFP Schoon is werkzaam in uw regio

Kunnen wij iets voor u betekenen op schoonmaakgebied, dan komen wij graag bij u langs. Ongeacht waar uw kantoor, onderwijsinstelling, wooncomplex, horecagelegenheid zich bevindt. Wij werken in de regio’s Groot Rotterdam en Groot Den Haag.

DFP Schoon is aangesloten bij branchevereniging SIEV en was het eerste schoonmaakbedrijf dat de volle 100% scoorden bij de certificering.