EEN HELDERE KIJK OP GLASBEWASSING.

Schone ramen zorgen voor een frisse kijk en een schone aanblik. Het reinigen van uw ramen is niet enkel belangrijk voor de representativiteit van uw gebouw of zodat u een goede lichtinval heeft, het draagt bij aan de levensduur van uw pand en zorgt er voor dat u iedere dag uw gasten met trots in uw gebouw kunt ontvangen. Een frisse aanblik is immers een uitstekend visitekaartje!dat uw ramen, serres en glazenwanden er elke dag stralend schoon bij staan.

GLASBEWASSING, VOOR EEN STREEPLOOS, HELDER RESULTAAT.

Onze ervaren glazenwasser weten hoe ze uw ruiten, kozijnen, serres en glazen wanden optimaal kunnen reinigen en onderhouden, ook op grote hoogte. Daar gaan ze veel verder dan alleen ‘ramen lappen’. We zorgen voor een goede conditie van uw ruiten, serres, glazen wanden en kozijnen en signaleren eventuele problemen. Bijvoorbeeld beschadigingen aan de gevel of volle dakgoten. Onze vakkundig en proactieve houding, heldere afspraken en korte communicatielijnen zorgen ervoor dat uw ramen, serres en glazenwanden er elke dag stralend schoon bij staan.

GLASBEWASSING, DAAR HEEFT U GEEN OMKIJKEN MEER NAAR.

Glasbewassing is vakwerk én maatwerk. Iedere gebouw is anders en daarmee verschillen ook alle ramen, glazen wanden en serres. Heeft u bijvoorbeeld kunststof kozijnen of glas-in-loodramen, bevinden de ramen zich op grote hoogte of op een moeilijk bereikbare plek? Dit  is voor ons allemaal geen enkel probleem. Wij zorgen ervoor dat uw ruiten, kozijnen, glazen wanden en serres op-en-top-schoon zijn en goede onderhouden.  Hier heeft u geen omkijken meer naar. Daar kunt u van op aan!

SERRES
KOEPELS
GLAZEN WANDEN
RUITEN EN KOZIJNEN
OVERKAPPINGEN

ONZE BELOFTEN: WIJ ZEGGEN WAT WE DOEN EN WE DOEN WAT WE ZEGGEN.

Uitstekend schoonmaakwerk
Korte lijnen, heldere afspraken
op de hoogte van actuele regelgeving

Vakkundige en toegewijde medewerkers
Allround, thuis in iedere branche
Uniek PPZ CONCEPT

Onze overige schoonmaakdiensten

Als allround schoonmaakbedrijf bieden wij een breed scala aan schoonmaakdiensten aan. Van advies tot uitvoering en ook voor de levering van reinigingsmiddelen en sanitaire artikelen zijn wij uw partner. Een greep uit de schoonmaakdiensten die wij graag voor u verzorgen. Heeft u andere schoonmaakwensen, neem dan contact met ons op en wij vertellen u graag wat we daarin voor u kunnen betekenen.

DFP Schoon is thuis in uw branche

Iedere branche heeft zijn eigen schoonmaakbehoeften en daarin zijn eigen geldende normering en kwaliteitseisen. Wij zijn een allround schoonmaakbedrijf en zijn van iedere branche op de hoogte op de (door de overheid) gestelde hygiëne- en veiligheidseisen. Deze kennis in combinatie met onze toewijding, no-nonsense houding en vakkundige aanpak zorgen ervoor dat de schoonmaak van uw organisatie bij ons altijd in goede handen is

DFP Schoon is werkzaam in uw regio

Kunnen wij iets voor u betekenen op schoonmaakgebied, dan komen wij graag bij u langs. Ongeacht waar uw kantoor, onderwijsinstelling, wooncomplex, horecagelegenheid zich bevindt. Wij werken in de regio’s Groot Rotterdam en Groot Den Haag.

DFP Schoon is aangesloten bij branchevereniging SIEV en was het eerste schoonmaakbedrijf dat de volle 100% scoorden bij de certificering.