REINIGINGSMIDDELEN EN SANITAIRE ARTIKELEN VOOR EEN BRANDSCHOON RESULTAAT.

Trots door uw bedrijfspand, kantoor, werkplaats of winkel lopen, dat wil iedere ondernemer. Goede schoonmaak en onderhoud van uw pand is dan ook essentieel. De reinigings- en onderhoudsmiddelen die u hiervoor kiest hebben hier grote invloed op. Het kiezen van de juiste producten kan lastig zijn, maar is erg belangrijk. Verkeerde producten kunnen immers leiden tot (permanente) schade aan uw pand.
Naast gedegen advies levert DFP schoon een uitgebreid assortiment aan onderhouds- en reinigingsmiddelen, hygiëne- en disposable artikelen, sanitaire artikelen en papierwaren.

REINGINGSMIDDELEN EN SANITAIRE ARTIKELEN VOOR EEN BRANDSCHOON RESULTAAT.

Door onze jarenlange ervaring in de schoonmaakbranche weten wij dat een schone en frisse omgeving een voorwaarde is voor representatief voorkomen van uw pand. Of dit nu gaat om een bedrijfspand, kantoor, ziekenhuis of kinderdagverblijf, professionele keuken of school, hygiëne is van uitermate groot belang. U wilt dat uw pand er altijd schoon en goed onderhouden uitziet. Met de reinigingsmiddelen en sanitaire artikelen van DFP Schoon is dat geen enkel probleem. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

REINIGINGSMIDDELEN EN SANITAIRE ARTIKELEN VOOR IEDERE SITUATIE.

Glasbewassing, vloerreiniging, reguliere schoonmaak of dieptereiniging, iedere schoonmaak heeft zijn eigen doel en daarmee ook zijn eigen specifieke middelen en materialen die u hierbij nodig heeft. DFP Schoon kan u hierover adviseren zodat u er zeker van bent dat u een optimaal schoonmaakresultaat behaald. Onze reinigingsmiddelen en sanitaire artikelen collectie is van uitstekende kwaliteit – zoals u van ons gewend bent- en voldoet gegarandeerd aan uw wensen.
DFP Schoon, uw adviseur en leverancier van al reinigingsmiddelen en sanitaire artikelen.

REINIGINGSMIDDELEN – EN ONDERHOUDSMIDDELEN
HYGIËNE SYSTEMEN
SANITAIRE ARTIKELEN
DISPOSABLES

ONZE BELOFTEN: WIJ ZEGGEN WAT WE DOEN EN WE DOEN WAT WE ZEGGEN.

Uitstekend schoonmaakwerk
Korte lijnen, heldere afspraken
op de hoogte van actuele regelgeving

Vakkundige en toegewijde medewerkers
Allround, thuis in iedere branche
GEEN CONTRACTEN

Onze overige schoonmaakdiensten

Als allround schoonmaakbedrijf bieden wij een breed scala aan schoonmaakdiensten aan. Van advies tot uitvoering en ook voor de levering van reinigingsmiddelen en sanitaire artikelen zijn wij uw partner. Een greep uit de schoonmaakdiensten die wij graag voor u verzorgen. Heeft u andere schoonmaakwensen, neem dan contact met ons op en wij vertellen u graag wat we daarin voor u kunnen betekenen.

DFP Schoon is thuis in uw branche

Iedere branche heeft zijn eigen schoonmaakbehoeften en daarin zijn eigen geldende normering en kwaliteitseisen. Wij zijn een allround schoonmaakbedrijf en zijn van iedere branche op de hoogte op de (door de overheid) gestelde hygiëne- en veiligheidseisen. Deze kennis in combinatie met onze toewijding, no-nonsense houding en vakkundige aanpak zorgen ervoor dat de schoonmaak van uw organisatie bij ons altijd in goede handen is

DFP Schoon is werkzaam in uw regio

Kunnen wij iets voor u betekenen op schoonmaakgebied, dan komen wij graag bij u langs. Ongeacht waar uw kantoor, onderwijsinstelling, wooncomplex, horecagelegenheid zich bevindt.

 

Wij werken in de gehele regio Zuid- Holland, Noord- Holland en Utrecht o.a. in BarendrechtBleiswijk, Bergschenhoek, Berkel en Roderijs, Gorichem en Dordrecht, maar uiteraard ook in LeidenRidderkerk, Rijswijk, Nieuwerkerk, Vlaardingen, SpijkenisseSchiedam en Rotterdam. Bevind uw organisatie zich in het Groene Hart, dan heeft u het zeker getroffen met uw locatie. Ook in UtrechtWoerdenGoudaBodegraven, Waddinxveen, Boskoop en Alphen aan de Rijn en omgeving staan wij voor u klaar.

DFP Schoon is aangesloten bij branchevereniging SIEV en was het eerste schoonmaakbedrijf dat de volle 100% scoorden bij de certificering.