DFP Rijnmond

Niet lullen maar poetsen, een échte Rotterdamse uitspraak en dat nemen wij als oer- Rotterdams schoonmaakbedrijf dan ook heel serieus!
Om onze klanten de beste aandacht en zorg te kunnen blijven garanderen is DFP Schoon om praktische redenen opgesplitst in twee gebieden. DFP Rijnmond is één van de twee gebieden waar DFP schoon professionele schoonmaak biedt voor o.a. kantoorschoonmaak, schoonmaak in het onderwijs, instellingen en horecaschoonmaak.

Bent u met uw bedrijf, school of horecagelegenheid gevestigd in regio Rijnmond? Wij maken in deze regio al jarenlang tot in de puntjes schoon. Of het nu gaat om een bedrijfspand of een instelling. Iedere dag zetten wij ons vakkundige beentje voor om onze opdrachtgevers in o.a. Rotterdam, Schiedam, Barendrecht, Montfoort, Hendrik Ido Ambacht te voorzien van uitstekend schoonmaakwerk. Of u nu op zoek bent naar professionele dieptereiniging van sanitaire ruimtes, intensieve vloeronderhoud- en reiniging of interieurreiniging. Wij ontzorgen u graag met de schoonmaak uw bedrijfspand, kantoor, school of (dag)opvang, horecaonderneming of wooncomplex (VvE) in de regio Rijnmond.

DFP Schoon Rijnmond, geen standaard schoonmaakbedrijf!

Calamiteiten in uw bedrijfspand zijn heel vervelend en geeft vaak spanningen. Wij nemen graag een deel van uw zorg van u over door de ontruimingsschoonmaak van u uit handen te nemen. Ook wanneer u binnenkort de oplevering van een woningcomplex, bedrijfsruimte of instelling in de regio Rijnmond op de agenda heeft staan, zijn wij graag van de partij om de opleverschoonmaak voor u te verzorgen.

Elke ruimte en elk object is uniek, met een eigen karakter en gebruiksaanwijzing. Daarom vinden wij persoonlijk contact met onze klanten van groot belang. Onze ervaring is dat het het beste werkt wanneer de lijntjes kort zijn en wij direct kunnen inspringen op uw schoonmaakbehoeften en hier een passend schoonmaakplan bij kunnen maken. DFP staat voor: ‘De Facilitaire Partner’ en die naam dragen wij niet voor niets. Wij zijn geen standaard schoonmaakbedrijf dat even komt schoonmaken en weer verdwijnt. Wij zijn uw betrouwbare partner als het gaat om de professionele schoonmaak die uw bedrijf naar een hoger level tilt als het gaat om hygiëne en uitstraling.

Natuurlijk zijn wij op de hoogte van de binnen uw branche geldende schoonmaak-en kwaliteitseisen en houden deze eisen ook in acht tijdens onze werkzaamheden.

Wilt u uw bedrijf of instelling gelegen in o.a. Rotterdam, Barendrecht, Botlek, Hoogvliet, naar een hoger niveau tillen? Professionele schoonmaak is de basis van een gezonde en inspirerende werk- en leer omgeving!

DFP Rijnmond is onderdeel van DFP Schoon en draagt het keurmerk van de branchevereniging schoonmaak SIEV. Verzekerd van de beste schoonmaak waar u geen omkijken naar heeft, dat is ons doel!

Waarom kiezen voor DFP Rijnmond:

 Uitstekend schoonmaakwerk
Korte lijnen, heldere afspraken
op de hoogte van actuele regelgeving

Vakkundige en toegewijde medewerkers
Allround, thuis in iedere branche
geen contracten

DFP Schoon Rijnmond kunt u o.a. in de volgende plaatsen inschakelen

Bent u o.a. gevestigd in Rotterdam, Schiedam, Barendrecht, Montfoort, Hendrik Ido Ambacht en kunnen wij iets voor u betekenen op schoonmaakgebied, neem dan gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak! 
Bel: 010-226 32 31 of mail naar: info@dfpschoon.nl