Wij zijn uw schoonmaakbedrijf in Spijkenisse

De Botlek. Het indrukwekkende haven-en industriegebied in Rotterdam. Vele bedrijven zijn er gevestigd, voornamelijk chemische- en tankopslagbedrijven.

In zo’n indrukwekkend werkgebied leveren wij ook graag indrukwekkend schoonmaakresultaat! Niet lullen maar poetsen is dan ook ons credo. Als écht Rotterdams schoonmaakbedrijf zetten wij graag onze tanden in grote of kleine schoonmaakvragen bij de uiteenlopende bedrijven die de Botlek rijk is. Wij hebben veel ervaring in het schoonmaken en houden van bedrijfspanden en brengen graag onze ervaring en werkplezier mee naar uw bedrijf!

DFP Schoon regio Rijnmond is uw betrouwbare schoonmaakpartner als het gaat om o.a:

✅ Belangrijk en fijn om te weten:

DFP Rijnmond is onderdeel van DFP Schoon en draagt het keurmerk van de branchevereniging schoonmaak SIEV. Zo bent u bij ons verzekerd van uitstekende schoonmaak waar u geen omkijken naar heeft.

Waarom kiezen voor DFP Rijnmond Spijkenisse:

 Uitstekend schoonmaakwerk
Korte lijnen, heldere afspraken
op de hoogte van actuele regelgeving

Vakkundige en toegewijde medewerkers
Allround, thuis in iedere branche
geen contracten

Wij zijn uw schoonmaakbedrijf in Spijkenisse, maar u kunt ons ook hier vinden:

Bent u o.a. gevestigd in Rotterdam, Schiedam, Botlek, Barendrecht of Hendrik Ido Ambacht en kunnen wij iets voor u betekenen op schoonmaakgebied, neem dan gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak! Bel: 010-226 32 31 of mail naar: info@dfpschoon.nl