Leiden, wat een feest om er te wonen of werken! Laat ons, DFP Schoon je helpen met de schoonmaak.

Wat een feest dat u mag wonen/werken in het prachtige Leiden! Deze stad met al zijn historie is zowel in de zomer als de winter een plaatje om te zien en heerlijk om doorheen te wandelen. Als je goed kijkt zie je de mooiste pandjes en geveltjes langs de grachten.  

Bent u de gelukkige eigenaar van een café, restaurant of hotel in Leiden? Dan weet u als geen ander hoe belangrijk het is om een frisse, betrouwbare en hygiënische indruk achter te laten bij uw medewerkers en klanten. Denk aan schone tafels, stoelen, terrassen, sanitair en keuken.. Een regelmatige horecaschoonmaak is dan ook een must! 

Wij van DFP schoon regio Haaglanden weten wat écht schoon is en gaan daarom ook niet voor een matig resultaat. U werkt hard en wij willen graag ons steentje bijdragen aan uw succes.  

Wij staan voor u klaar als het gaat om het schoonmaken van uw bedrijfspand, (middelbare)school, (zorg)instelling, non- profit organisatie of horecagelegenheid. Welke schoonmaakwens u ook heeft, uw schoonmaakbehoefte is voor ons het belangrijkst. Misschien weet u nu nog niet zo goed wat uw pand in Leiden precies nodig heeft aan professionele schoonmaak. Wij helpen u graag. U kunt bij ons terecht voor o.a. interieurschoonmaak, glasbewassing, dieptereiniging van sanitair en/of bedrijfskeuken, ontruimingsschoonmaak, opleveringsschoonmaak en vloeronderhoud voor uw pand in Leiden.  

Hoe fijn zou het zijn als u elke dag met een heerlijk fris gevoel de dag kan beginnen op kantoor, uw leerlingen kan ontvangen in schone klaslokalen en uw klanten met trots kunt ontvangen in uw horecagelegenheid na een professionele horecaschoonmaak? 

Waarom kiezen voor schoonmaakbedrijf DFP Schoon?

DFP Haaglanden is onderdeel van DFP Schoon en draagt het keurmerk van de branchevereniging schoonmaak SIEV. Zo bent u bij ons verzekerd van uitstekende schoonmaak waar u geen omkijken naar heeft.

Waarom kiezen voor DFP Haaglanden:

Uitstekend schoonmaakwerk
Korte lijnen, heldere afspraken
op de hoogte van actuele regelgeving

Vakkundige en toegewijde medewerkers
Allround, thuis in iedere branche
geen contracten

Wij zijn uw schoonmaakbedrijf in Leiden, maar u kunt ons ook hier vinden:

Bent u o.a. gevestigd in Delft, Zoetermeer, Lansingerland, Nootdorp of Rijswijk en kunnen wij iets voor u betekenen op schoonmaakgebied, dan komen wij graag bij u langs!
Bel: 010-226 32 31 of mail naar: info@dfpschoon.nl