Wij zijn uw schoonmaakbedrijf in Lansingerland!

Randstadgemeente Lansingerland kenmerkt zich door de kassenbouw, veel nieuwbouw en tegelijk een authentieke sfeer in de dorpskernen Bleiswijk, Bergschenhoek en Berkel en Rodenrijs. Heeft u uw bedrijf gevestigd in de gemeente Lansingerland en bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf uit dezelfde regio? DFP schoon regio Haaglanden/ Groot Den Haag staat voor u klaar! Wij verzorgen met liefde de complete schoonmaak van uw bedrijfspand, school of instelling. Ook voor de schoonmaak van horecagelegenheden bent u bij ons aan het juiste (schoonmaak)adres!  
Wat kunnen wij zoal voor u betekenen? Denk aan reguliere schoonmaak, intensieve dieptereiniging van sanitaire voorzieningen en/of bedrijfskeukens, vloerreiniging, glasbewassing, opleveringsschoonmaak of ontruimingsschoonmaak. Wij hebben jarenlang ervaring en nemen niet genoegen met schoonmaken met de franse slag. Wij maken van elke schoonmaakbeurt een feestje en zorgen voor de puntjes op de i.  

Geef uw bedrijfspand, school, instelling of horeca een boost door te beginnen met schoonmaak waar je U tegen zegt. 

DFP Haaglanden/Groot Den Haag is onderdeel van DFP Schoon en draagt het keurmerk van de branchevereniging schoonmaak SIEV. Zo bent u bij ons verzekerd van uitstekende schoonmaak waar u geen omkijken naar heeft. 

Waarom kiezen voor DFP Haaglanden:

Uitstekend schoonmaakwerk
Korte lijnen, heldere afspraken
op de hoogte van actuele regelgeving

Vakkundige en toegewijde medewerkers
Allround, thuis in iedere branche
geen contracten

Wij zijn uw schoonmaakbedrijf in Lansingerland, maar u kunt ons o.a. ook hier vinden:

Bent u o.a. gevestigd in Den Haag, Zoetermeer, Nootdorp of Rijswijk en kunnen wij iets voor u betekenen op schoonmaakgebied, dan komen wij graag bij u langs! Bel: 010-226 32 31 of mail naar: info@dfpschoon.n