Op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Delft?

Wie houdt er niet van Delft? Deze prachtige historische stad bevat enorm veel charme en schoonheid. Hoe mooi zou het zijn wanneer uw (potentiële) klanten het gevoel van de stad ook voelen wanneer zij uw pand binnenlopen?

Bent u eigenaar of leidinggevende en bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Delft die hart heeft voor uw zaak? DFP Schoon regio Haaglanden maakt met alle liefde kennis met u en o.a. uw bedrijfspand, school, hotel, restaurant of café.

U kunt bij ons terecht voor uw reguliere schoonmaak van o.a. interieur, sanitair en (bedrijfs)keuken. Vaak klanten over de vloer? Een uitgebreid vloeronderhoud-en reiniging is dan essentieel! Dat is niet alleen goed voor de uitstraling maar ook duurzaam voor het behoud van uw vloer(en).
U werkt hard en wil het beste voor uw bedrijf. Wij helpen u graag!

Weerspiegel de schoonheid van Delft binnen uw bedrijf, school, instelling of horecagelegenheid. Met onze professionele glasbewassing. We zorgen voor een uitstekende conditie van uw serres, ruiten, glazen wanden en kozijnen. Daarnaast signaleren we eventuele problemen zoals slijtage aan de gevel of volle dakgoten.

Ons doel is om uw schoonmaakverwachtingen telkens weer te overtreffen. Daar zetten wij ons met hart, ziel en plezier voor in. We zijn trots op al onze tevreden klanten.

DFP Haaglanden is onderdeel van DFP Schoon en draagt het keurmerk van de branchevereniging schoonmaak SIEV. Zo bent u bij ons verzekerd van uitstekende schoonmaak waar u geen omkijken naar heeft.

Waarom kiezen voor DFP Haaglanden:

Uitstekend schoonmaakwerk
Korte lijnen, heldere afspraken
op de hoogte van actuele regelgeving

Vakkundige en toegewijde medewerkers
Allround, thuis in iedere branche
geen contracten

Wij zijn uw schoonmaakbedrijf in Delft, maar u kunt ons o.a. ook hier vinden:

Bent u o.a. gevestigd in Den Haag, Zoetermeer, Lansingerland, Nootdorp of Rijswijk en kunnen wij iets voor u betekenen op schoonmaakgebied, dan komen wij graag bij u langs.
Bel: 010-226 32 31 of mail naar: info@dfpschoon.nl