Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf in Oud-Beijerland? DFP Schoon staat voor u klaar!

Als u mocht kiezen tussen werken in een doorsnee pand of werken in een heerlijk schoon en fris gebouw? Juist, dat dachten wij ook! 
Wanneer u zo’n 40 uur per week doorbrengt op kantoor wilt u zich er comfortabel voelen zonder uzelf zorgen te hoeven maken om stofwolken op de vloeren of onhygiënisch sanitair.  

Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor uw bedrijfspand, school, instelling of horecagelegenheid in Oud Beijerland? Dan bent u bij DFP schoon regio Rijnmond aan het juiste (schoonmaak)adres! Wij weten wat écht schoon is en gaan voor de volle 100% aan de slag om uw werkplek tot een fijne, hygiënische plek te maken en houden. De branches waarin wij werkzaam zijn lopen erg uiteen, denk aan: bedrijfspanden, scholen, kinderdagverblijven, ziekenhuizen, non-profitorganisaties of diverse horecagelegenheden. Wij houden niet alleen van schoonmaken, maar ook van mensen voor wie we het doen. Daarom is persoonlijk contact voor ons van grote waarde. Wat kunnen wij voor u betekenen? Denk aan: interieur schoonmaak, glasbewassing, dieptereiniging van sanitair en/of bedrijfskeuken, ontruimingsschoonmaak, opleveringsschoonmaak en vloeronderhoud. 

DFP schoon, úw vertrouwde schoonmaakbedrijf in Oud-Beijerland

Naast dat we uw schoonmaakwensen ontzettend belangrijk vinden, zijn we ons er ook van bewust dat een winkelpand een geheel andere aanpak nodig heeft dan bijvoorbeeld een middelbare school of kinderdagverblijf. Elke schoonmaakklus is uniek en zo benaderen wij het dan ook. Wij kijken goed naar de details zodat uw bedrijf het beste krijgt op schoonmaakgebied. 

Heeft u uw bedrijf, school, instelling, café, restaurant of hotel gevestigd in Oud Beijerland? Dan bent u bij DFP schoon regio Rijnmond/ Groot Rotterdam aan het juiste adres! Wist u dat u ook bij ons terecht kunt voor advies voor de beste schoonmaakartikelen?

Waarom kiezen voor schoonmaakbedrijf DFP Schoon?

DFP Rijnmond is onderdeel van DFP Schoon en draagt het keurmerk van de branchevereniging schoonmaak SIEV. Verzekerd van de beste schoonmaak waar u geen omkijken naar heeft, dat is ons doel!

Waarom kiezen voor DFP Rijnmond:

Uitstekend schoonmaakwerk
Korte lijnen, heldere afspraken
op de hoogte van actuele regelgeving

Vakkundige en toegewijde medewerkers
Allround, thuis in iedere branche
geen contracten

DFP Schoon is werkzaam in regio Rotterdam

Bent u o.a. gevestigd in Rotterdam, Schiedam, Barendrecht, Spijkenisse of Hendrik Ido Ambacht en kunnen wij iets voor u betekenen op schoonmaakgebied, neem dan gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak! Bel: 010-226 32 31 of mail naar: info@dfpschoon.nl