Op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Pijnacker? Welkom bij DFP Schoon!

Wie kent de uitdrukking ‘Oost, west, thuis best niet?’ Waar u ook heengaat, het is toch altijd fijn om thuis te komen in uw vertrouwde omgeving. Wij willen u graag een gevoel van ‘thuiskomen’ geven op uw werkplek in Pijnacker. Want was is er fijner dan elke dag beginnen in een fris kantoorpand, school, café of restaurant? Geen omkijken hebben naar de plakkerige vloer door een omgevallen glas van de vorige dag, of een toilet dat nu toch écht een keer een goede reinigingsbeurt nodig heeft. Alles goed geregeld, dát is DFP schoon, uw schoonmaakbedrijf in Pijnacker!

Wij zijn uw schoonmaakbedrijf in Pijnacker en gaan voor écht schoon

Zodat u en uw medewerkers met een goed gevoel aan het werk kunnen, elke dag weer. Wat maken wij voor u schoon? Denk aan sanitaire voorzieningen, bedrijfskeuken, verzorgen van vloeronderhoud en glasbewassing van uw school, kinderdagverblijf, bedrijfspand, café of restaurant in Pijnacker. Denk bijvoorbeeld ook aan onze interieurschoonmaak– waarbij werkplekken, vergaderruimtes, trappenhuis en portieken periodiek worden schoongemaakt en bijgehouden. Heerlijk gevoel toch?  Wilt u uw hele pand door ons laten onderhouden of gedeeltelijk? De mogelijkheden zijn altijd met ons te bespreken. 

Thuis in veel verschillende branches

Wij behandelen elk pand dat wij schoonmaken anders. Door onze jarenlange ervaring in veel verschillende branches, weten wij waar we specifiek op moeten letten wanneer wij komen schoonmaken. Elk pand is immers uniek en verdient een eigen aanpak voor het beste schoonmaakresultaat.  

Staat er een verhuizing of verbouwing op de planning? Ook dan kunt u bij ons terecht voor de opleverschoonmaak die wij uiteraard tot in de puntjes voor u regelen. 

Een calamiteit is niet wat u hoopt en verwacht. Toch kan het gebeuren dat er onverhoopt iets voordoet zoals een lekkage of faillissement. Mocht het toch onverhoopt gebeuren is het ook mogelijk om een ontruimingsschoonmaak aan te vragen voor uw pand in Pijnacker.. 

DFP Haaglanden is onderdeel van DFP Schoon en draagt het keurmerk van de branchevereniging schoonmaak SIEV. Zo bent u bij ons verzekerd van uitstekende schoonmaak waar u geen omkijken naar heeft. 

Waarom kiezen voor DFP Schoon Pijnacker:

Uitstekend schoonmaakwerk
Korte lijnen, heldere afspraken
op de hoogte van actuele regelgeving

Vakkundige en toegewijde medewerkers
Allround, thuis in iedere branche
geen contracten

Renewi vestiging Pijnacker en Zoetermeer kiest voor DFP Schoon en dus voor duurzaam!

Wie de grote vuilniswagens van Renewi kent heeft ongetwijfeld de pakkende slogan ‘waste no more’ opgemerkt. Renewi staat bekend om haar duurzame dienstverlening in afvalverwerking en recycling. Dat ‘Waste no more’ niet slechts hun slogan is maar echt verankerd is in het bedrijf blijkt uit het feit dat ze ook bij de outsourcing van hun schoonmaak heel scherp doorvragen op onze duurzame aanpak.

Sinds begin maart werkt DFP Schoon met de duurzame producten van Crohill Schoner Schoonst. En waar kunnen we dan onze duurzame manier van werken beter toepassen dan bij afvalverwerker en recyclebedrijf Renewi vestigingen Zoetermeer en Pijnacker!’

Benieuwd naar onze duurzame schoonmaak met de Schoner Schoonst methode van Crohill? Lees het artikel verder op Cleantotaal.nl!

Renewi, DFP Schoon, Crohill, Schoner schoonst

Wij zijn uw schoonmaakbedrijf in Pijnacker, maar u kunt ons ook hier vinden:

Bent u o.a. gevestigd in Den Haag, Zoetermeer, Lansingerland, Nootdorp of Rijswijk en kunnen wij iets voor u betekenen op schoonmaakgebied, dan komen wij graag bij u langs! Bel: 010-226 32 31 of mail naar: info@dfpschoon.n