Wij zijn uw schoonmaakbedrijf in Pijnacker

DFP Schoon regio Rijnmond is uw betrouwbare schoonmaakpartner als het gaat om o.a:

✅ Belangrijk en fijn om te weten:

DFP Rijnmond is onderdeel van DFP Schoon en draagt het keurmerk van de branchevereniging schoonmaak SIEV. Zo bent u bij ons verzekerd van uitstekende schoonmaak waar u geen omkijken naar heeft.

Waarom kiezen voor DFP Rijnmond Pijnacker:

 Uitstekend schoonmaakwerk
Korte lijnen, heldere afspraken
op de hoogte van actuele regelgeving

Vakkundige en toegewijde medewerkers
Allround, thuis in iedere branche
geen contracten

Renewi vestiging Pijnacker en Zoetermeer kiest voor DFP Schoon en dus voor duurzaam!

Wie de grote vuilniswagens van Renewi kent heeft ongetwijfeld de pakkende slogan ‘waste no more’ opgemerkt. Renewi staat bekend om haar duurzame dienstverlening in afvalverwerking en recycling. Dat ‘Waste no more’ niet slechts hun slogan is maar echt verankerd is in het bedrijf blijkt uit het feit dat ze ook bij de outsourcing van hun schoonmaak heel scherp doorvragen op onze duurzame aanpak.

Sinds begin maart werkt DFP Schoon met de duurzame producten van Crohill Schoner Schoonst. En waar kunnen we dan onze duurzame manier van werken beter toepassen dan bij afvalverwerker en recyclebedrijf Renewi vestigingen Zoetermeer en Pijnacker!’

Benieuwd naar onze duurzame schoonmaak met de Schoner Schoonst methode van Crohill? Lees het artikel verder op Cleantotaal.nl!

Renewi, DFP Schoon, Crohill, Schoner schoonst

Wij zijn uw schoonmaakbedrijf in Pijnacker, maar u kunt ons ook hier vinden:

Bent u o.a. gevestigd in Den Haag, Zoetermeer, Lansingerland, Nootdorp of Rijswijk en kunnen wij iets voor u betekenen op schoonmaakgebied, dan komen wij graag bij u langs! Bel: 010-226 32 31 of mail naar: info@dfpschoon.n