Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf voor uw pand in Waddinxveen?

Schoon ziet alles er beter uit en dat nemen wij heel serieus! Onze liefde en passie voor schoonmaak hebben wij al jarenlang en mogen we voor verschillende klanten uit verschillende branches uitoefenen. 

Bent u eigenaar van een kantoorpand, (middelbare)school, instelling  of horecagelegenheid in Waddinxveen? Dan weet u als geen ander hoe belangrijk een goed verzorgde werkplek is voor zowel uw medewerkers als voor (potentiele klanten).  

Wij van DFP schoon regio Groot Den Haag nemen met de grootste zorg de schoonmaak van uw pand uit handen. Denk hierbij aan een interieur schoonmaak, een dieptereiniging van het sanitair of bedrijfskeuken in Waddinxveen. Wij gaan voor een glanzend resultaat en voor 100% tevredenheid!  

Heeft u een hotel of restaurant in Waddinxveen? Ook dan wilt u uw gasten verwelkomen in een pand dat spik en span is en waar men zich prettig voelt. Dit begint met een perfecte hygiëne! Bij ons kunt u terecht voor een reguliere schoonmaak van tafels, stoelen, entreehal en sanitair. Ook de vloer die intensief wordt gebruikt verdient regelmatig een intensieve vloerreiniging en onderhoudsbeurt.

Welke schoonmaakwens u ook heeft, DFP schoon regio Haaglanden staat voor u en uw bedrijfspand klaar. Wij nemen geen genoegen met een snel doekje over de tafel. maar kijken en luisteren goed naar details en uw specifieke schoonmaakwensen. 

Waarom kiezen voor schoonmaakbedrijf DFP Schoon?

DFP Haaglanden is onderdeel van DFP Schoon en draagt het keurmerk van de branchevereniging schoonmaak SIEV. Zo bent u bij ons verzekerd van uitstekende schoonmaak waar u geen omkijken naar heeft.

Waarom kiezen voor DFP Haaglanden:

Uitstekend schoonmaakwerk
Korte lijnen, heldere afspraken
op de hoogte van actuele regelgeving

Vakkundige en toegewijde medewerkers
Allround, thuis in iedere branche
geen contracten

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf in regio Haaglanden? Neem contact met ons op:

Bent u o.a. gevestigd in Den Haag, Moerkapelle, Lansingerland, Oegstgeest of Rijswijk en kunnen wij iets voor u betekenen op schoonmaakgebied,
dan komen wij graag bij u langs! Bel: 010-226 32 31 of mail naar: info@dfpschoon.nl