Rotterdam, de mooiste (en schoonste!) rotstad die er is… Wij zijn uw schoonmaakbedrijf in Rotterdam!

Als échte Rotterdammer heeft u misschien al heel vaak luidkeels meegezongen met het gelijknamige iconische lied. 
Stiekem vinden wij Rotterdam helemaal geen rotstad! Wie goed rondkijkt ziet door die hoge, grijze torens ook heel veel schoonheid, kleur en vooral hardwerkende mensen. Het is daarom ook niet voor niets dat ‘niet lullen maar poetsen!’ ons credo is. Oké, goede communicatie hoort natuurlijk óók bij ons vak maar wat wij communiceren is in ieder geval helder en duidelijk. Wij bieden professionele interieurschoonmaak voor bedrijven, horecaschoonmaak,  schoonmaak voor onderwijsinstelling
en VVE schoonmaak in
 Rotterdam. Wij zijn het complete plaatje als u zoekt naar een professioneel schoonmaakbedrijf in Rotterdam.  

Heeft uw school of bedrijfspand een goede professionele schoonmaak nodig? Dan bent u bij DFP Rijnmond aan het juiste adres. Wij zijn een professioneel schoonmaakbedrijf in Rotterdam en weten dat elk pand zijn eigen karakter heeft en daarbij dus zijn eigen schoonmaakbehoefte. Wij letten op details, luisteren naar uw wensen en zorgen ervoor dat u meer dan tevreden bent.  
Ook wanneer u op zoek bent naar een vakkundige opleverschoonmaak na een verbouwing van uw pand in Rotterdam, of een ontruimingsschoonmaak na een ongeval  is DFP uw betrouwbare schoonmaakpartner. Ook glasbewassing en dieptereiniging van sanitaire voorzieningen of keukens is aan ons goed besteed.

Rotterdam, schoonmaakbedrijf in Rotterdam, DFP schoon

Waarom juist Rotterdam moet kiezen voor DFP Schoon Rijnmond:

Uitstekend schoonmaakwerk
Korte lijnen, heldere afspraken
op de hoogte van actuele regelgeving

Vakkundige en toegewijde medewerkers
Allround, thuis in iedere branche
geen contracten

Naast Rotterdam kunt u ons o.a. ook hier vinden:

Bent u o.a. gevestigd in Schiedam, Barendrecht, Spijkenisse, Hendrik Ido Ambacht  Botlek, Cappele aan den Ijssel, Hoogvliet, Oud Beijerland,  en kunnen wij iets voor u betekenen op schoonmaakgebied, neem dan gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak!

Bel: 010-226 32 31 of mail naar: info@dfpschoon.nl