WIJ LATEN OOK NON-PROFIT INSTELLINGEN GRAAG PROFITEREN VAN EEN SCHONE WERKOMGEVING!

Wij zijn thuis in elke branche en daar past de non-profit sector naadloos tussen. Non-profit organisaties draaien vaak op de schouders van hartwerkende vrijwilligers die het goede doel een warm hart toedragen. Wanneer vrijwilligers zich met hart en ziel inzetten voor het goede doel, verdienen zij een plek waar zij zich goed voelen en die past bij het imago van de organisatie. Wij zijn ons ervan bewust dat een schone en veilige werkomgeving bijdraagt aan een prettige werksfeer.

Wij verzorgen de schoonmaak al bij het Rode Kruis Alphen a/d Rijn en de Voedselbank Den Haag.

EEN GROOT HART VOOR ‘SCHOON’ BINNEN UW NON-PROFIT ORGANISATIE

Iedere organisatie heeft zijn eigen schoonmaakbehoefte. Of het nu een groot, klein of middelgroot pand is, met weinig of veel werknemers en vrijwilligers. Elke organisatie verdient een hygiënisch en veilige werkomgeving. Wij leveren geen standaard schoonmaak maar stemmen altijd de specifieke schoonmaakwensen met u af. Wij hanteren korte lijnen en zijn SIEV gecertificeerd.

INTERIEURSCHOONMAAK
GLASBEWASSING
VLOERONDERHOUD
LEVERING SCHOONMAAK- EN SANITAIRE ARTIKELEN

ONZE BELOFTEN: WIJ ZEGGEN WAT WE DOEN EN WE DOEN WAT WE ZEGGEN.

Uitstekend schoonmaakwerk
Korte lijnen, heldere afspraken
op de hoogte van actuele regelgeving

Vakkundige en toegewijde medewerkers
Allround, thuis in iedere branche
GEEN CONTRACTEN

Onze overige schoonmaakdiensten

Als allround schoonmaakbedrijf bieden wij een breed scala aan schoonmaakdiensten aan. Van advies tot uitvoering en ook voor de levering van reinigingsmiddelen en sanitaire artikelen zijn wij uw partner. Een greep uit de schoonmaakdiensten die wij graag voor u verzorgen. Heeft u andere schoonmaakwensen, neem dan contact met ons op en wij vertellen u graag wat we daarin voor u kunnen betekenen.

DFP Schoon is thuis in uw branche

Iedere branche heeft zijn eigen schoonmaakbehoeften en daarin zijn eigen geldende normering en kwaliteitseisen. Wij zijn een allround schoonmaakbedrijf en zijn van iedere branche op de hoogte op de (door de overheid) gestelde hygiëne- en veiligheidseisen. Deze kennis in combinatie met onze toewijding, no-nonsense houding en vakkundige aanpak zorgen ervoor dat de schoonmaak van uw organisatie bij ons altijd in goede handen is

DFP Schoon is werkzaam in uw regio

Kunnen wij iets voor u betekenen op schoonmaakgebied, dan komen wij graag bij u langs. Ongeacht waar uw kantoor, onderwijsinstelling, wooncomplex, horecagelegenheid zich bevindt. Wij werken in de regio’s Groot Rotterdam en Groot Den Haag.

DFP Schoon is aangesloten bij branchevereniging SIEV en was het eerste schoonmaakbedrijf dat de volle 100% scoorden bij de certificering.