DFP schoon Haaglanden

Professioneel, toegankelijk en oog voor elk schoonmaakdetail, daar herkent u ons aan.
DFP schoon is om praktische redenen opgesplitst in twee gebieden om de beste aandacht en zorg te kunnen bieden aan onze klanten. DFP Haaglanden is één van de twee gebieden waar DFP schoon professionele schoonmaak levert voor elke branche.

Bent u met uw bedrijf, school of horecagelegenheid gevestigd in regio Haaglanden? Hier maken wij al jaren met liefde en passie verschillende bedrijfspanden en instellingen tot in de puntjes schoon. Iedere dag zetten wij ons vakkundige beentje voor om onze opdrachtgevers in o.a. Den Haag, Zoetermeer, Lansingerland, Delft, Nootdorp en Rijswijk te voorzien van uitstekend schoonmaakwerk op kantoor, in diverse horecagelegenheden, scholen of instellingen. Of het nu gaat om professioneel interieurschoonmaak, dieptereiniging van sanitaire ruimtes of vloer onderhoud-en reiniging. U kunt met een gerust hart de schoonmaak van uw bedrijfspand, kantoor, school of (dag)opvang, horecaonderneming of wooncomplex (VvE) in de regio Haaglanden aan ons overlaten.

Heeft u onverhoopt calamiteiten en moet uw bedrijfsruimte ontruimd worden? Schakel dan onze ontruimingsschoonmaak in. Wij werken snel, vakkundig en discreet. Of heeft u binnenkort de feestelijke oplevering van een woningcomplex, bedrijfsruimte of instelling in de regio Haaglanden? Ook dán kunt u contact opnemen met DFP Haaglanden voor een professionele opleverschoonmaak. Wij ontzorgen u graag in elke situatie.

Wij leveren maatwerk, want wij weten als geen ander dat elke ruimte uniek is met zijn eigen karakter en functie. Daarom vinden wij persoonlijk contact met onze klanten van groot belang. Zo kunnen wij altijd direct inspringen op uw schoonmaakwensen en hier een passend schoonmaakplan voor maken. DFP is niet voor niets de afkorting van ‘De Facilitaire Partner’. Wij zijn geen standaard schoonmaakbedrijf dat komt en weer gaat. Wij zijn uw betrouwbare partner als het gaat om de beste schoonmaak voor uw bedrijf dat vanzelfsprekend veel voor u betekent.

Uiteraard zijn wij op de hoogte van de binnen uw branche geldende schoonmaak-en kwaliteitseisen en handelen hier ook naar.

Wilt u uw bedrijf of instelling gelegen in Den Haag, Zoetermeer, Lansingerland, Delft, Nootdorp of Rijswijk naar een hoger niveau tillen? Professionele schoonmaak is de basis van een gezonde en inspirerende werk- en leer omgeving!

Het hoofdkantoor van DFP schoon is gevestigd in Rotterdam maar ook heeft DFP Haaglanden een dependance in Zoetermeer.

DFP Haaglanden is onderdeel van DFP Schoon en draagt het keurmerk van de branchevereniging schoonmaak SIEV. Zo bent u bij ons verzekerd van uitstekende schoonmaak waar u geen omkijken naar heeft.

Waarom kiezen voor DFP Haaglanden:

 UITSTEKEND SCHOONMAAKWERK
 OP DE HOOGTE VAN ACTUELE REGELGEVING
 KORTE LIJNEN, HELDERE AFSPRAKEN
 VAKKUNDIG EN TOEGEWIJDE MEDEWERKERS
 ALLROUND, THUIS IN UW BRANCH
 GEEN CONTRACTEN

Bent u onder andere gevestigd in Den Haag, Zoetermeer, Lansingerland, Nootdorp of Rijswijk en Kunnen wij iets voor u betekenen op schoonmaakgebied, dan komen wij graag bij u langs!

Bel: 010-226 32 31 of mail naar: info@dfpschoon.nl