Oh, Oh Den Haag, schoonste stad achter de duinen

Komt u uit Den Haag? Dan bent u waarschijnlijk één van de om en nabij 538.000 trotse inwoners van deze prachtige stad. Ook wanneer uw bedrijf gevestigd is in Den Haag, rijdt u vast met een glimlach s ’morgens naar uw pand. Wat is er lekkerder dan de dag te beginnen in een schoon en fris kantoor? Voortaan hoeft u niet meer naar het Scheveningse strand voor die frisse wind, maar waait die ook elke dag door uw bedrijf. 

Wij van DFP Haaglanden staan voor u klaar als het gaat om het realiseren van professionele schoonmaak in den Haag. Of het nu gaat om reguliere schoonmaak, vloerreiniging of dieptereiniging van sanitair en bedrijfskeuken, met een gezonde portie Haagse trots gaan wij voor u aan de slag. 

Niet alleen maken wij bedrijfspanden tot in de puntjes schoon. Ook voor de schoonmaak van scholen, instellingen en horecagelegenheden bent u bij DFP regio Haaglanden aan het juiste adres. Wij verstaan ons vak, hebben korte communicatielijnen en luisteren goed naar uw schoonmaakwensen. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk harde werkers en zijn op de hoogte van actuele regelgeving. 

DFP Haaglanden is onderdeel van DFP Schoon en draagt het keurmerk van de branchevereniging schoonmaak SIEV. Zo bent u bij ons verzekerd van uitstekende schoonmaak waar u geen omkijken naar heeft. DFP is het schoonmaakbedrijf voor den Haag!

Waarom kiezen voor DFP Haaglanden:

Uitstekend schoonmaakwerk
Korte lijnen, heldere afspraken
op de hoogte van actuele regelgeving

Vakkundige en toegewijde medewerkers
Allround, thuis in iedere branche
geen contracten

Bent u o.a. gevestigd in Delft, Zoetermeer, Lansingerland, Nootdorp of Rijswijk en kunnen wij iets voor u betekenen op schoonmaakgebied, dan komen wij graag bij u langs!
Bel: 010-226 32 31 of mail naar: info@dfpschoon.nl