HORECASCHOONMAAK, VOOR EEN GASTVRIJE EN BRANDSCHONE HORECAGELEGENHEID.

Tevreden en blije klanten, dat is het doel van uw horecaonderneming. De reden dat u en uw personeel elke dag hun beste beentje voorzetten voor uw klanten.

Een schone en hygiënische omgeving is logischerwijs onderdeel van uw gastvrije horecaomgeving. Wij dragen daar graag een steentje door uitstekende schoonmaak. Of het nu gaat om de schoonmaak van uw horecakeuken of het sanitair. Wij verzorgen tot in de puntjes zodat u hier geen omkijken meer naar heeft.

SCHOONMAAKDIENSTEN VOOR DE HORECA.

Alleen het beste is goed genoeg voor uw gasten. Daarom wilt u de schoonmaak van uw horecagelegenheid tot in de puntjes verzorgd hebben. Al onze schoonmaakdiensten zijn afgestemd op de behoeften van uw horecaonderneming en ons personeel vakkundig opgeleid. Dat merkt u aan alles.

Wij gaan niet alleen voor het beste schoonmaakresultaat, maar zijn betrokken, proactief, werken met korte lijnen  en concurrerende tarieven.

UW HORECASCHOONMAAK TOT IN DE PUNTJES VERZORGD.

Horecaschoonmaak is vakwerk én maatwerk. Ieder café, restaurant en hotel heeft zijn eigen uitstraling, vormgeving en functie. Het heeft zijn eigen schoonmaakbehoeftes en is uniek. Daarom leveren wij geen ’13-in-een-dozijn horecaschoonmaak’, maar stemmen wij deze af op de schoonmaakbehoeften van uw horecaonderneming en uw wensen. Dat vinden wij vanzelfsprekend.

INTERIEURSCHOONMAAK
GLASBEWASSING
DIEPTEREINIGING KEUKEN EN SANITAIR
VLOERONDERHOUD
LEVERING SCHOONMAAK- EN SANITAIRE ARTIKELEN

ONZE BELOFTEN: WIJ ZEGGEN WAT WE DOEN EN WE DOEN WAT WE ZEGGEN.

Uitstekend schoonmaakwerk
Korte lijnen, heldere afspraken
op de hoogte van actuele regelgeving

Vakkundige en toegewijde medewerkers
Allround, thuis in iedere branche
GEEN CONTRACTEN

Onze overige schoonmaakdiensten

Als allround schoonmaakbedrijf bieden wij een breed scala aan schoonmaakdiensten aan. Van advies tot uitvoering en ook voor de levering van reinigingsmiddelen en sanitaire artikelen zijn wij uw partner. Een greep uit de schoonmaakdiensten die wij graag voor u verzorgen. Heeft u andere schoonmaakwensen, neem dan contact met ons op en wij vertellen u graag wat we daarin voor u kunnen betekenen.

DFP Schoon is thuis in uw branche

Iedere branche heeft zijn eigen schoonmaakbehoeften en daarin zijn eigen geldende normering en kwaliteitseisen. Wij zijn een allround schoonmaakbedrijf en zijn van iedere branche op de hoogte op de (door de overheid) gestelde hygiëne- en veiligheidseisen. Deze kennis in combinatie met onze toewijding, no-nonsense houding en vakkundige aanpak zorgen ervoor dat de schoonmaak van uw organisatie bij ons altijd in goede handen is

DFP Schoon is werkzaam in uw regio

Kunnen wij iets voor u betekenen op schoonmaakgebied, dan komen wij graag bij u langs. Ongeacht waar uw kantoor, onderwijsinstelling, wooncomplex, horecagelegenheid zich bevindt. Wij werken in de regio’s Groot Rotterdam en Groot Den Haag.

DFP Schoon is aangesloten bij branchevereniging SIEV en was het eerste schoonmaakbedrijf dat de volle 100% scoorden bij de certificering.