UW INTERIEURSCHOONMAAK IS BIJ ONS IN VAKKUNDIGE HANDEN.

Goede interieurschoonmaak, een succesvolle onderneming kan niet zonder!

Een schoon bedrijfspand is een essentieel onderdeel van het succes van uw bedrijf. U wilt immers dat uw medewerkers optimaal kunnen presteren en uw gasten zich op hun gemak voelen. Een schone omgeving biedt de ideale omstandigheden voor beide.

Met onze vakkundig en proactieve interieurschoonmaak, heldere afspraken en korte communicatielijnen zorgen wij ervoor dat uw bedrijfspand elke dag weer een waar visitekaartje is. Een plek waar u en uw medewerkers efficiënt kunnen werken en uw gasten met plezier komen. Een schoon bedrijfspand om trots op te zijn.

Interieurschoonmaak, voor een schone ruimte om trots op te zijn!

Iedere branche heeft zijn eigen schoonmaakbehoeften en daarin zijn eigen geldende normering en kwaliteitseisen. Wij zijn een allround schoonmaakbedrijf, hier zijn wij dan ook volledig in thuis. Deze kennis in combinatie met onze toewijding, no-nonsense houding en vakkundige aanpak zorgen ervoor dat de schoonmaak van uw organisatie in goede handen is.

Interieurschoonmaak: Wat u van ons mag verwachten

Ieder interieur en iedere werkplek is anders. Daarom is ook geen schoonmaak hetzelfde. Wij stemmen de schoonmaak van uw ruimtes af op uw wensen. Geen ’13-in-een-dozijn interieurschoonmaak’, maar maatwerk.

Zo bent u altijd gegarandeerd van optimaal schone ruimtes zonder dat u hier omkijken naar heeft. Iedere dag opnieuw.

STOF AFNEMEN
STOFZUIGEN
SPINRAG VERWIJDEREN
HORIZONTALE VLAKTES REINIGEN
AFNEMEN DEUREN EN TASTPLEKKEN

ONZE BELOFTEN: WIJ ZEGGEN WAT WE DOEN EN WE DOEN WAT WE ZEGGEN.

Uitstekend schoonmaakwerk
Korte lijnen, heldere afspraken
op de hoogte van actuele regelgeving

Vakkundige en toegewijde medewerkers
Allround, thuis in iedere branche
geen contracten

Onze overige schoonmaakdiensten

Als allround schoonmaakbedrijf bieden wij een breed scala aan schoonmaakdiensten aan. Van advies tot uitvoering en ook voor de levering van reinigingsmiddelen en sanitaire artikelen zijn wij uw partner. Hiernaast ziet u een greep uit de schoonmaakdiensten die wij graag voor u verzorgen. Heeft u andere schoonmaakwensen, neem dan contact met ons op en wij vertellen u graag wat we daarin voor u kunnen betekenen.

DFP Schoon is thuis in uw branche

Iedere branche heeft zijn eigen schoonmaakbehoeften en daarin zijn eigen geldende normering en kwaliteitseisen. Wij zijn een allround schoonmaakbedrijf en zijn van iedere branche op de hoogte op de (door de overheid) gestelde hygiëne- en veiligheidseisen. Deze kennis in combinatie met onze toewijding, no-nonsense houding en vakkundige aanpak zorgen ervoor dat de schoonmaak van uw organisatie bij ons altijd in goede handen is

DFP Schoon is werkzaam in uw regio

Kunnen wij iets voor u betekenen op schoonmaakgebied, dan komen wij graag bij u langs. Ongeacht waar uw kantoor, onderwijsinstelling, wooncomplex, horecagelegenheid zich bevindt. Wij werken in de regio’s Groot Rotterdam en Groot Den Haag.

DFP Schoon is aangesloten bij branchevereniging SIEV en was het eerste schoonmaakbedrijf dat de volle 100% scoorden bij de certificering.