Botlek, schoonmaakbedrijf in de Botlek, dfp schoon

Wij zijn uw schoonmaakbedrijf in de Botlek

De Botlek. Het indrukwekkende haven-en industriegebied in Rotterdam. Vele bedrijven zijn er gevestigd, voornamelijk chemische- en tankopslagbedrijven.

In zo’n indrukwekkend werkgebied leveren wij ook graag indrukwekkend schoonmaakresultaat! Niet lullen maar poetsen is dan ook ons credo. Als écht Rotterdams schoonmaakbedrijf zetten wij graag onze tanden in grote of kleine schoonmaakvragen bij de uiteenlopende bedrijven die de Botlek rijk is. Wij hebben veel ervaring in het schoonmaken en houden van bedrijfspanden en brengen graag onze ervaring en werkplezier mee naar uw bedrijf!

Heeft uw bedrijf in het Botlekgebied een goede professionele kantoorschoonmaak nodig? Dan bent u bij DFP regio Rijnmond aan het juiste adres. Als vanzelfsprekend bekijken we samen met u de specifieke schoonmaakbehoefte van uw pand. Elk bedrijf heeft een ander karakter en daar houden we dan ook rekening mee. Wij zijn ons ervan bewust dat een industrieel bedrijf  wellicht een andere aanpak nodig heeft dan een stadskantoor. Wij letten op details en luisteren goed naar uw schoonmaakwensen. Wij zorgen ervoor dat u meer dan tevreden bent!

Ook wanneer u op zoek bent naar een professioneel schoonmaakbedrijf in de Botlek voor een opleverschoonmaak na bijvoorbeeld een verbouwing zit u bij DFP schoon Rijnmond goed. Is er een ongeval, lekkage of andere situatie geweest waardoor u op zoek bent naar een vakkundige ontruimingsschoonmaak? DFP schoon Rijnmond is ook hierin uw professionele schoonmaakpartner en kunnen snel schakelen door onze korte lijnen in communicatie.

De buitenkant van uw bedrijf is uw visitekaartje! Ook uw bedrijf in de Botlek heeft regelmatig behoefte aan een vakkundige glasbewassing. Dit voorkomt een onhygiënisch aangezicht en beperking van daglicht. Daarnaast is dieptereiniging van sanitair of bedrijfskeuken natuurlijk ook onmisbaar en absoluut aan ons besteedt.

Waarom kiezen voor DFP Rijnmond:

DFP Rijnmond is onderdeel van DFP Schoon en draagt het keurmerk van de branchevereniging schoonmaak SIEV. Verzekerd van de beste schoonmaak waar u geen omkijken naar heeft, dat is ons doel!

Waarom kiezen voor DFP Rijnmond:

Uitstekend schoonmaakwerk
Korte lijnen, heldere afspraken
op de hoogte van actuele regelgeving

Vakkundige en toegewijde medewerkers
Allround, thuis in iedere branche
geen contracten

Bent u o.a. gevestigd in Rotterdam, Schiedam, Barendrecht, Spijkenisse of Hendrik Ido Ambacht en kunnen wij iets voor u betekenen op schoonmaakgebied, neem dan gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak!
Bel: 010-226 32 31 of mail naar: info@dfpschoon.nl