SCHOONMAAK IN HET ONDERWIJS, DAAR ZIJN WIJ MEESTER IN.

Het beste onderwijs bieden voor uw leerlingen, dat is de missie van uw school. Een goede en prettige leeromgeving begint bij een brandschone omgeving. Een hele klus in een omgeving die zo intensief gebruikt wordt als een school. De klaslokalen, de vloeren, het sanitair elke dag wordt een stevig beroep op hen gedaan. Het onderhoud en schoonmaken hiervan vraagt vakkennis en expertise. En dat is wij bieden!

EEN SCHONE SCHOOL IS EEN SUCCESVOLLE SCHOOL

Wij zijn uw partner op het gebied schoonmaak in het onderwijs. Met jaren ervaring en vele klanten in het onderwijs durven wij u de belofte te maken dat wij telkens weer, bij iedere schoonmaak, de hoogwaardige kwaliteit leveren die u wenst. Terwijl u en uw medewerkers zich inzetten voor de scholing van uw leerlingen, zorgen wij dat zij in de meest optimale omstandigheden hun werk kunnen doen. Samen zorgen we ervoor dat de leerlingen van uw onderwijsinstelling, dagelijks in een optimale omgeving aan de slag kunnen.

WAT U VAN ONS MAG VERWACHTEN.

Schoonmaken in het onderwijs is vakwerk én maatwerk. Iedere onderwijsinstelling heeft zijn eigen schoonmaakbehoeften welke afhankelijk is van gebruiksintensiviteit en functie van de verschillende ruimtes. Maar ook de bouw van de school, het tijdstip en uw specifieke wensen spelen een zeer belangrijke rol bij de planning van de schoonmaakwerkzaamheden.

Daarom leveren wij geen ’13-in-een-dozijn schoonmaak’, maar stemmen wij deze af op de schoonmaakbehoeften van uw onderwijsinstelling en uw wensen. Dat vinden wij vanzelfsprekend.

INTERIEURSCHOONMAAK
GLASBEWASSING
DIEPTEREINIGING KEUKEN EN SANITAIR
VLOERONDERHOUD
LEVERING SCHOONMAAK- EN SANITAIRE ARTIKELEN

ONZE BELOFTEN: WIJ ZEGGEN WAT WE DOEN EN WE DOEN WAT WE ZEGGEN.

Uitstekend schoonmaakwerk
Korte lijnen, heldere afspraken
op de hoogte van actuele regelgeving

Vakkundige en toegewijde medewerkers
Allround, thuis in iedere branche
GEEN CONTRACTEN

Onze overige schoonmaakdiensten

Als allround schoonmaakbedrijf bieden wij een breed scala aan schoonmaakdiensten aan. Van advies tot uitvoering en ook voor de levering van reinigingsmiddelen en sanitaire artikelen zijn wij uw partner. Een greep uit de schoonmaakdiensten die wij graag voor u verzorgen. Heeft u andere schoonmaakwensen, neem dan contact met ons op en wij vertellen u graag wat we daarin voor u kunnen betekenen.

DFP Schoon is thuis in uw branche

Iedere branche heeft zijn eigen schoonmaakbehoeften en daarin zijn eigen geldende normering en kwaliteitseisen. Wij zijn een allround schoonmaakbedrijf en zijn van iedere branche op de hoogte op de (door de overheid) gestelde hygiëne- en veiligheidseisen. Deze kennis in combinatie met onze toewijding, no-nonsense houding en vakkundige aanpak zorgen ervoor dat de schoonmaak van uw organisatie bij ons altijd in goede handen is

DFP Schoon is werkzaam in uw regio

Kunnen wij iets voor u betekenen op schoonmaakgebied, dan komen wij graag bij u langs. Ongeacht waar uw kantoor, onderwijsinstelling, wooncomplex, horecagelegenheid zich bevindt.

Wij werken in de gehele regio Zuid- Holland, Noord- Holland en Utrecht o.a. in Barendrecht, Bleiswijk, Bergschenhoek, Berkel en Roderijs, Gorichem en Dordrecht, maar uiteraard ook in Leiden, Ridderkerk, Rijswijk, Nieuwerkerk, Vlaardingen, Spijkenisse, Schiedam en Rotterdam. Bevind uw organisatie zich in het Groene Hart, dan heeft u het zeker getroffen met uw locatie. Ook in Utrecht, Woerden, Gouda, Bodegraven, Waddinxveen, Boskoop en Alphen aan de Rijn en omgeving staan wij voor u klaar.

DFP Schoon is aangesloten bij branchevereniging SIEV en was het eerste schoonmaakbedrijf dat de volle 100% scoorden bij de certificering.