VVE SCHOONMAAK: OMDAT EEN BRANDSCHOON WOONCOMPLEX STAAT VOOR GEGARANDEERD WOONGENOT.

Uw woning is niet zomaar een plek, maar uw thuis. Hier wilt u onbezorgd kunnen wonen en uw gasten met trots ontvangen. Slecht onderhouden en schoongemaakte hallen, portieken, liften en trappen in uw wooncomplex zijn u dan ook een doorn in het oog. Met de VvE schoonmaak van DFP Schoon bent u en uw medebewoners gegarandeerd van een frisse en schone uitstraling van uw wooncomplex. Welkom thuis!

VVE SCHOONMAAK, VOOR EEN ‘WELKOM THUIS’ GEVOEL.

U wilt als VvE uw schoonmaak en onderhoud van uw wooncomplex kunnen overlaten een vakkundige en ervaren partij. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een totaaloplossing voor al uw VvE schoonmaak- en onderhoudswensen.

Van glasbewassing tot vloeronderhoud en van reguliere schoonmaak tot opleverschoonmaak. Met DPF Schoon als uw VvE schoonmaak partner heeft u geen omkijken meer naar het onderhoud en schoonmaak van uw woningcomplex.

Wij gaan niet enkel voor het beste VvE schoonmaak- en onderhoudsresultaat, maar zijn betrokken, proactief, werken met korte lijnen en concurrerende tarieven.
Wij komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken. Vele tevreden klanten zijn u inmiddels voorgegaan wij laten u dan ook graag  ervaren wat wij voor u en uw VvE kunnen betekenen.

VVE SCHOONMAAK: WAT MAG U VAN ONS MAG VERWACHTEN.

De VvE schoonmaak van uw wooncomplex is vakwerk én maatwerk. Ieder wooncomplex heeft zijn eigen behoeften. Uiteraard staan uw wensen als VvE daarin centraal. Daarom leveren wij maatwerk en bieden wij een oplossing voor iedere VvE schoonmaak en onderhoudsvraag. Dat vinden wij vanzelfsprekend.

INTERIEURSCHOONMAAK
GLASBEWASSING
VLOERONDERHOUD
LEVERING SCHOONMAAK- EN SANITAIRE ARTIKELEN

ONZE BELOFTEN: WIJ ZEGGEN WAT WE DOEN EN WE DOEN WAT WE ZEGGEN.

Uitstekend schoonmaakwerk
Korte lijnen, heldere afspraken
op de hoogte van actuele regelgeving

Vakkundige en toegewijde medewerkers
Allround, thuis in iedere branche
GEEN CONTRACTEN

Onze overige schoonmaakdiensten

Als allround schoonmaakbedrijf bieden wij een breed scala aan schoonmaakdiensten aan. Van advies tot uitvoering en ook voor de levering van reinigingsmiddelen en sanitaire artikelen zijn wij uw partner. Een greep uit de schoonmaakdiensten die wij graag voor u verzorgen. Heeft u andere schoonmaakwensen, neem dan contact met ons op en wij vertellen u graag wat we daarin voor u kunnen betekenen.

DFP Schoon is thuis in uw branche

Iedere branche heeft zijn eigen schoonmaakbehoeften en daarin zijn eigen geldende normering en kwaliteitseisen. Wij zijn een allround schoonmaakbedrijf en zijn van iedere branche op de hoogte op de (door de overheid) gestelde hygiëne- en veiligheidseisen. Deze kennis in combinatie met onze toewijding, no-nonsense houding en vakkundige aanpak zorgen ervoor dat de schoonmaak van uw organisatie bij ons altijd in goede handen is

DFP Schoon is werkzaam in uw regio

Kunnen wij iets voor u betekenen op schoonmaakgebied, dan komen wij graag bij u langs. Ongeacht waar uw kantoor, onderwijsinstelling, wooncomplex, horecagelegenheid zich bevindt.

 

Wij werken in de gehele regio Zuid- Holland, Noord- Holland en Utrecht o.a. in BarendrechtBleiswijkBergschenhoek, Berkel en Roderijs, Gorichem en Dordrecht, maar uiteraard ook in LeidenRidderkerkRijswijk, Nieuwerkerk, VlaardingenSpijkenisseSchiedam en Rotterdam. Bevind uw organisatie zich in het Groene Hart, dan heeft u het zeker getroffen met uw locatie. Ook in UtrechtWoerdenGoudaBodegraven, Waddinxveen, Boskoop en Alphen aan de Rijn en omgeving staan wij voor u klaar.

DFP Schoon is aangesloten bij branchevereniging SIEV en was het eerste schoonmaakbedrijf dat de volle 100% scoorden bij de certificering.