Schoon en veilig werken en leren in Gouda

Gouda, een historische stad met de prachtigste pandjes en een heleboel hardwerkende mensen! Bent u ondernemer, beheerder of eigenaar van een bedrijf, school of horecagelegenheid in Gouda? Dan wilt u natuurlijk dat uw klanten/gebruikers het ‘gevoel van Gouda’ terugvinden wanneer zij uw pand binnenkomen.  

U bent op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf dat uw bedrijf of organisatie naar een hoger niveau tilt? Welkom bij DFP schoon regio Groot Den Haag! Of het nu gaat om een kantoorpand, (middelbare)school, instelling of horecagelegenheid in Gouda, een schone werk-en leeromgeving is de basis voor een gezonde omgeving.  

Welke schoonmaakwens(en) heeft u? Wij van DFP schoon regio Haaglanden denken graag met u mee wanneer u uw schoonmaakwensen bij ons bekendmaakt. Denk aan de reguliere schoonmaak van uw interieur, sanitair of bedrijfskeuken van uw pand in Gouda. Dit betekent bijvoorbeeld een regelmatige reiniging van o.a. interieur, vloeren, sanitaire voorzieningen, vergaderruimtes. Ook voor glasbewassing kunt u bij ons terecht. Schone ramen zijn uw visitekaartje! 

DFP schoon, Gouda, DFP schoon Gouda, schoonmaakbedrijf

Heeft u een non-profit organisatie in Gouda? Ook voor deze branche zijn wij de aangewezen partij om u op schoonmaakgebied te ontzorgen. Wij zijn ons ervan bewust dat veel non-profit organisaties draaien op de schouders van vrijwilligers. U wilt hen natuurlijk een hygiënische en veilige werkomgeving bieden. 

Bent u eigenaar van een hotel of restaurant in Gouda? In deze branche is hygiëne en uitstraling het belangrijkste wat er is (naast een heerlijk menu natuurlijk). Bij ons kunt u terecht voor de reguliere schoonmaak van uw  interieur. Wij bieden ook een intensieve dieptereiniging van bedrijfskeuken en sanitair. Ook de vloer die intensief wordt gebruikt verdient regelmatig een intensieve vloerreiniging en onderhoudsbeurt 

Wij zijn uw betrouwbare schoonmaakpartner voor uw pand in Gouda. Wij leveren geen 13 in een dozijn werk maar gaan voor het beste schoonmaakresultaat!

Schoon en veilig werken en leren in Gouda

DFP Haaglanden is onderdeel van DFP Schoon en draagt het keurmerk van de branchevereniging schoonmaak SIEV. Zo bent u bij ons verzekerd van uitstekende schoonmaak waar u geen omkijken naar heeft.

Waarom kiezen voor DFP Haaglanden:

Uitstekend schoonmaakwerk
Korte lijnen, heldere afspraken
op de hoogte van actuele regelgeving

Vakkundige en toegewijde medewerkers
Allround, thuis in iedere branche
geen contracten

Bent u o.a. gevestigd in Den Haag, Zoetermeer, Lansingerland, Nootdorp of Rijswijk en kunnen wij iets voor u betekenen op schoonmaakgebied, dan komen wij graag bij u langs! Bel: 010-226 32 31 of mail naar: info@dfpschoon.n