Schoon en fris aan het werk in Capelle aan den IJssel met schoonmaakbedrijf DFP Schoon!

Hoe ziet het pand eruit waar u werkt? Bent u tevreden over de sfeer van het ervan wanneer u de deur binnenloopt? Welke indruk maakt u met uw pand op klanten wanneer zij op bezoek komen?  
Wij zijn uw betrouwbare schoonmaakpartner als het gaat om een uitstekende professionele schoonmaak van uw bedrijfspand, school, instelling of horecagelegenheid. Want een goede indruk begint met een schoon, veilig en hygiënische werk-en leeromgeving.  
Denk hierbij aan een dagelijkse/wekelijkse of maandelijkse reguliere schoonmaak van o.a: bureaus, stoelen, kasten, sanitair en vloeren. Voor de intensievere of dieptereiniging van sanitair en/of keukens draaien wij ook onze hand niet om. 

Wij zijn hèt schoonmaakbedrijf in Capelle aan den Ijssel dat gaat voor ècht schoon!

Wij zijn een allround schoonmaakbedrijf werkzaam in o.a. Capelle aan den IJssel, voor de schoonmaak van uw werk en/of leeromgeving. Wij gaan voor ècht goed schoon en nemen geen genoegen met de Franse slag. Kunnen de ramen van uw pand wel een schoonmaakbeurt gebruiken? Een regelmatige glasbewassing zorgt voor een constante frisse en verzorgde uitstraling zowel aan de binnen, als de buitenkant! 

Ook tijdens verhuizingen, verbouwingen of calamiteiten zijn wij inzetbaar voor onze opleveringsschoonmaak of ontruimingsschoonmaak. Want wij weten als geen ander hoe intensief en tijdrovend een dergelijke situatie kan zijn. Wij ontzorgen u graag! 

Wij houden van korte communicatielijnen, zijn op de hoogte van actuele regelgeving en luisteren goed naar uw schoonmaakwensen. Elk pand is uniek en heeft zijn eigen schoonmaakbehoefte. Wij zorgen voor uw pand! 

Waarom kiezen voor schoonmaakbedrijf DFP Schoon?

DFP Rijnmond is onderdeel van DFP Schoon en draagt het keurmerk van de branchevereniging schoonmaak SIEV. Verzekerd van de beste schoonmaak waar u geen omkijken naar heeft, dat is ons doel!

Waarom kiezen voor DFP Rijnmond:

Uitstekend schoonmaakwerk
Korte lijnen, heldere afspraken
op de hoogte van actuele regelgeving

Vakkundige en toegewijde medewerkers
Allround, thuis in iedere branche
geen contracten

Wij zijn uw schoonmaakbedrijf in Capelle aan den IJssel, maar u kunt ons o.a. ook hier vinden:

Bent u o.a. gevestigd in Rotterdam, Schiedam, Botlek, Spijkenisse of Hendrik Ido Ambacht en kunnen wij iets voor u betekenen op schoonmaakgebied, neem dan gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak! Bel: 010-226 32 31 of mail naar: info@dfpschoon.nl