Barendrecht gaat voor schoon! DFP Schoon is uw schoonmaakbedrijf in Barendrecht!

U wilt helemaal ontzorgd worden op schoonmaakgebied? Welkom bij DFP schoon regio Rijnmond! Wij zijn uw betrouwbare schoonmaakpartner voor het schoonmaken van uw bedrijfspand, (middelbare)school, non- profit organisatie of horecagelegenheid in Barendrecht. Wij weten als geen ander hoe écht schoon eruit ziet. Welke schoonmaakwens u ook heeft, uw schoonmaakbehoefte is voor ons het belangrijkst. Van eerste contactmoment tot oplevering, bij ons is uw schoonmaak in goede handen. U kunt bij ons terecht voor o.a. interieurschoonmaak, glasbewassing, dieptereiniging van sanitair en/of bedrijfskeuken, ontruimingsschoonmaak, opleveringsschoonmaak en vloeronderhoud.

Elk pand is uniek met zijn eigen karakter en schoonmaakbehoefte. Dit nemen wij dan ook serieus. Wij kijken goed naar de details zodat uw bedrijf in Barendrecht het beste krijgt op schoonmaakgebied.

Heeft u uw bedrijf, school, instelling, café, restaurant of hotel gevestigd in Barendrecht? Dan bent u bij DFP schoon regio Rijnmond/ Groot Rotterdam aan het juiste adres!

DFP Rijnmond is onderdeel van DFP Schoon en draagt het keurmerk van de branchevereniging schoonmaak SIEV. Verzekerd van de beste schoonmaak waar u geen omkijken naar heeft, dat is ons doel!

Waarom kiezen voor DFP Rijnmond:

Uitstekend schoonmaakwerk
Korte lijnen, heldere afspraken
op de hoogte van actuele regelgeving

Vakkundige en toegewijde medewerkers
Allround, thuis in iedere branche
geen contracten

Bent u o.a. gevestigd in Rotterdam, Schiedam, Botlek, Spijkenisse of Hendrik Ido Ambacht en kunnen wij iets voor u betekenen op schoonmaakgebied, neem dan gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak!
Bel: 010-226 32 31 of mail naar: info@dfpschoon.nl