DFP Schoon is uw professionele schoonmaakbedrijf in Berkel en Rodenrijs!

Werkt u in Berkel en Rodenrijs en bent u op zoek naar een goed, ervaren schoonmaakbedrijf voor het schoonhouden van uw kantoor, school, non-profitorganisatie en/of horecagelegenheid? Dan zijn wij blij dat u ons heeft gevonden! Wij zijn DFP Schoon en hebben een grote passie voor schoon!

Het is vast een open deur, maar wij zijn er van overtuigd dat een goede indruk uw bedrijf of dienst kan maken of breken bij (potentiële) klanten of gebruikers. U wilt het allerbeste voor uw medewerkers en klanten, zo ook een frisse en hygiënische werk/leeromgeving in Berkel en Rodenrijs.

Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor uw bedrijfspand, school, instelling of horecagelegenheid in Berkel en Rodenrijs? Dan bent u bij DFP schoon regio Groot Rotterdam aan het juiste (schoonmaak)adres! Zo hebben wij al jarenlange ervaring met het schoonhouden van veel verschillende soorten panden in uw regio. Schoon is bij ons ook écht schoon. Heerlijk toch wanneer u en uw collega’s kunnen genieten van een schone en frisse werkplek. Dat komt de productiviteit ten goede!

Mensen een goed gevoel geven door een heerlijk schone en hygiënische werkplek is onze passie en we helpen u graag om uw onderneming naar een hoger niveau te tillen. Wij stropen daarom ook graag de mouwen voor u op voor een écht schoon interieur, klimmen voor u de ladder op voor de beste glasbewassing en zorgen ervoor dat het bijna een feestje wordt om over de pas gepoetste vloer te lopen met onze vloerreiniging.

Maar u kunt ons ook inschakelen voor:

Reguliere schoonmaak, dieptereiniging van sanitair en/of bedrijfskeuken, ontruimingsschoonmaak en opleveringsschoonmaak
Wij werken met korte lijnen, zijn op de hoogte van actuele regelgeving en leveren uiteraard uitstekend schoonmaakwerk!

Waarom kiezen voor schoonmaakbedrijf DFP Schoon?

DFP Rijnmond is onderdeel van DFP Schoon en draagt het keurmerk van de branchevereniging schoonmaak SIEV. Verzekerd van de beste schoonmaak waar u geen omkijken naar heeft, dat is ons doel!

Waarom kiezen voor DFP Rijnmond:

Uitstekend schoonmaakwerk
Korte lijnen, heldere afspraken
op de hoogte van actuele regelgeving

Vakkundige en toegewijde medewerkers
Allround, thuis in iedere branche
geen contracten

Wij zijn uw schoonmaakbedrijf in Berkel en Rodenrijs, maar u kunt ons o.a. ook hier vinden:

Bent u o.a. gevestigd in Rotterdam, Schiedam, Barendrecht, Spijkenisse, Hendrik Ido Ambacht en de Botlek en kunnen wij iets voor u betekenen op schoonmaakgebied, neem dan gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak!
Bel: 010-226 32 31 of mail naar: info@dfpschoon.nl