Langzaamaan kunnen we weer opstarten met onze normale dagelijkse activiteiten. Scholen gaan weer open, het bedrijfsleven komt weer een beetje op gang en de terrassen kunnen weer worden bezocht al dan niet op 1,5 meter afstand. Een moment waar we met elkaar lang op hebben gewacht.

Terugkijken op een heftige tijd

Het was een heftige tijd want een gezondheidscrisis raakt ons allemaal. Er is de afgelopen maanden zoveel veranderd dat we bijna zijn vergeten hoe het ‘normale’ leven ook alweer ging. Het was een aanslag op ons privé- en arbeidsleven. Naast de paniek en onzekerheid waar corona-patiënten en hun familie doorheen moesten (en nog steeds!) gaan werd er een noodzakelijk maar zwaar apél op de bevolking gedaan. Hoeveel werkgevers en -nemers hebben hun comfortabele kantoorplek moeten inruilen voor de keukentafel of zijn met financiële problemen thuis komen te zitten. Ook op de scholen was het van de ene op de andere dag angstaanjagend stil. Familie en vrienden werden gemist, geboortes in stilte gevierd. Het was een tijd die we snel achter ons willen laten.

Vooruitkijken met dankbaarheid voor ons vak

We hebben de afgelopen maanden het nieuws op de voet gevolgd en daarom ook, naast alle heftige berichten, gezien hoeveel waardering en medeleven men heeft laten zien aan diegene die dat nodig hebben.
Naast o.a. het zorgpersoneel en mensen in het basisonderwijs, beseffen we ons ook dat onze collega’s op de werkvloer, bij het uitoefenen van het vak van schoonmaker een zeer essentiële rol hebben vervuld de afgelopen periode. Professionele schoonmaak was en ís belangrijker dan ooit. Niet alleen om de persoonlijke hygiëne in acht te kunnen nemen maar ook om de kwetsbare werkomgeving in ziekenhuizen, scholen en bedrijven hygiënisch en veilig te houden. Het schoonmaak vak is geherwaardeerd en dat is heel fijn om te merken.

DFP is trots op haar mensen!

Wij van DFP schoon zijn altijd al trots geweest op onze mensen, onze schoonmaakhelden, die in heel veel verschillende situaties zorgen voor een veilige leef-en werkomgeving van onze klanten. Nu zijn wij extra blij dat meer mensen in zijn gaan zien dat professionele schoonmaak ontzettend belangrijk is voor zowel de individuele- als de volksgezondheid.
Wij gaan met veel nieuwe inzichten en waardering door met wat wij het liefste voor u doen: Professioneel schoonmaken.

Kijk voor meer informatie op de website of neem contact met ons op telefoonnummer: 010-2263231