Ook met 1,5 meter afstand kan uiteten een feestje zijn. Een perfecte horecaschoonmaak is hierbij essentieel!

De horeca is na maanden weer open en de zon schijnt volop. Tijd om een terrasje op te zoeken! Een (non) alcoholisch drankje, een frisse salade of een uitgebreid diner…Gezellig samen eten en drinken mag weer, al dan niet met voorwaarden en maatregelen. Ook met het in acht houden van de 1,5 meter afstand is uit eten een feestje. Hoe? Begin met het uitbesteden van professionele horecaschoonmaak!

Hygiëne ligt nu extra onder de loop, klanten letten nu extra op hun veiligheid

Was u altijd al veel bezig met het op orde houden van de hygiëne binnen uw horecapand, dan zal u hier nu nóg meer aandacht aan willen geven. Na maanden gesloten te zijn is het voor veel klanten misschien nog een drempel om de terrasjes weer op te zoeken. Als zij dit doen, willen zij zich veilig voelen en zich kunnen houden aan de maatregelen van het RIVM. (handen wassen, papieren handdoekjes kunnen gebruiken, 1,5 meter afstand kunnen bewaren en een uitstekende hygiëne van de omgeving en de medewerkers).
U als horecaondernemer wil het beste voor uw klanten en uw bedrijf. Het investeren in een dagelijkse grondige horecaschoonmaak is daarom ook geen overbodige luxe.

Waar moet u aan denken bij een horecaschoonmaak?

Om uw klanten een goed en veilig gevoel te geven op het gebied van hygiëne – en natuurlijk ook te zorgen voor een fantastische uitstraling van uw horecaonderneming – zijn naast de dagelijkse reguliere schoonmaakwerkzaamheden onderstaande punten ook  belangrijk:

• Met regelmaat de tafels en stoelen omdraaien en voorzien van een sopje
• De wandtegels en vloer van het sanitair grondig reinigen
• Eventuele trappen grondig stofzuigen en kussens op bankjes uitkloppen
• Koelkasten intensief reinigen van binnen en buiten
• Schoonmaken van flesjes, bloemenvaasjes, peper en zoutvaatjes etc.

Is de hygiëne van uw horecagelegenheid nog niet op orde? DFP schoon maakt brandschoon het ‘nieuwe normaal’!

We kunnen ons goed voorstellen dat u met het drukke horecaseizoen extra veel waarde hecht aan hygiëne. Uw medewerkers kunnen veel doen op gebied van schoonmaak, maar hun passie ligt in het bedienen van mensen en niet in de schoonmaak. Dan is het toch fijn wanneer een schoonmaakbedrijf uw restaurant, café of hotel helemaal tiptop in orde en schoon is aan het einde van de dag. Zo begint u de volgende werkdag extra goed!

DFP schoon weet wat écht schoon is en neemt geen genoegen met snel een doekje over de tafel. Wij verzorgen uw vloeronderhouddieptereiniging van sanitair en keukenglasbewassinginterieurschoonmaak en levering van schoonmaak- en sanitaire artikelen. Wij stemmen onze werkzaamheden af op uw schoonmaakwensen, werken met korte lijnen en vakkundig personeel. Wij zijn betrokken, werken proactief en gaan samen met u voor het beste resultaat.

Interesse? Kijk voor meer informatie over DFP schoon op onze website of bel voor een afspraak: 010 226 32 31