DFP Schoon Haaglanden kondigt met veel enthousiasme de opening van haar nieuwe kantoor in Zoetermeer aan. Als een toonaangevend schoonmaakbedrijf in de regio kan DFP Schoon niet wachten om te opereren vanuit het hart van regio Haaglanden.

In de geest van “Een goede buur is beter dan een verre vriend” heeft DFP Schoon Haaglanden een hartverwarmend gebaar gemaakt door 400 knuffelberen te schenken aan de kinderafdeling van het HagaZiekenhuis locatie Zoetermeer. Deze teddyberen zullen ongetwijfeld zorgen voor een glimlach bij de jonge patiëntjes tijdens hun verblijf in het ziekenhuis!

Door de sterke groei van het schoonmaakbedrijf heeft het management van DFP Schoon in 2018 gekozen voor een opsplitsing in regio’s om zo de korte lijnen in communicatie met zowel klanten als medewerkers te kunnen blijven garanderen. De opening van het nieuwe kantoor in Zoetermeer is een bewijs van een voortdurende groei en toewijding om klanten in de regio Haaglanden de beste schoonmaakoplossingen te bieden. Door de aanwezigheid in Zoetermeer kan DFP Schoon nog meer bedrijven en instellingen van dienst zijn en de communicatielijnen kort houden om een efficiënte service te garanderen.

DFP Schoon Haaglanden kijkt ernaar uit om samen te werken met lokale bedrijven en instellingen in Zoetermeer en omgeving. “Want schoon ziet alles er beter uit!”

Over DFP Schoon Haaglanden:
DFP Schoon Haaglanden is een vooraanstaand schoonmaakbedrijf dat hoogwaardige schoonmaakdiensten levert aan bedrijven en instellingen in de regio Haaglanden. Met een sterke toewijding aan klanttevredenheid en betrokkenheid werkt DFP Schoon dagelijks met veel enthousiasme aan hun uiteenlopende schoonmaakprojecten.